Skogsfruvägen 26 / Rimbo / Norrtälje

Brf-radhus om 4 rok i barnvänligt lugnt villaområde med närhet till förskola/skola

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
98 kvm
Avgift
5 053 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-24
Bostaden är såld!

Denna radhus på skogsfruvägen såldes av oss 2019-10-24. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på skogsfruvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rimbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett välskött och trevligt Brf radhus i två plan med carport i länga. Radhuset har ett trivsamt kök med vit skåpinredning och matplats för 4-6 personer. Rymligt vardagsrum med plats för matsalsbord och soffgrupp. På övervåningen finns tre sovrum samt praktisk klädkammare och vindslucka till förrådsvind. Radhuset har två badrum varav ett är nyrenoverat 2019 med våtrumsintyg. Tvättstuga med tvättmaskin och Nibe värmepanna. På husets entrésida finns stenlagd gång och gräsyta som inramas av trädgårdshäck samt rabatter och trädäckad altan. Från vardagsrummet når man den trädäckade altanen delvis under tak i soligt söderläge. Gräsmatta och trädgårdshäck samt förråd om ca 6 kvm med egen ingång. Carport i länga samt gästparkering.

Närhet till Rimbo centrum med bra allmänservice och affärer. Promenadavstånd till skola och förskola samt fina rekreationsområden. Fint utomhusbad finns i närområdet vid Långsjön. Rimbo har ett utmärkt pendlingsavstånd till Stockholm, Uppsala och Norrtälje.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.