Gullbergbyvägen 27

Gullbergbyvägen 27

Slutpris

4 300 000 kr


Rö— Norrtälje

Gullbergbyvägen 27


Slutpris
4 300 000 kr

Rö— Norrtälje

En magisk plats endast 40 min från Stockholm

Unik tillfälle att förvärva varsamt renoverad statarbostad om ca 130 kvm från 1900-talets början, vackert beläget nära Beatebergs Herrgård. Här får ni det bästa av två världar; huset ligger inbäddat i grönska och det känns som att kliva in i en annan värld när man kommer hit, samtidigt tar det bara 40 min till Stockholm och det finns utmärkta pendlingsmöjligheter samt förskola och skola F-6 i Riala, bara 12 min bilfärd bort.
Huvudbyggnaden har renoverats och byggts till med varsam hand och man har här lyckats bibehålla charm och detaljer samtidigt som huset möter dagens krav på funktion och komfort. Genomgående vackra trägolv, milda färgtoner och tidstypiska tapeter bidrar till husets drömska atmosfär. Här finns tre eldstäder varav två används, två vedspisar och en vacker kakelugn. På nedre plan återfinns det stora härliga köket med matplats för många och med ett fantastiskt ljusinsläpp, vardagsrum med ljuvlig kakelugn och underbar glasveranda med utgång till altanen. Gästrum/sovrum, hall med trappa upp till övre plan samt helkaklat badrum. På övre plan finns ett härligt vardagsrum med bevarad vedspis, två sovrum samt ett mindre sovrum/lekrum som idag används som klädkammare. Tomten på nära 4 400 kvm består till stor del av plana gräsytor som inbjuder till såväl spel och lek som odling. Här finns planteringar och mängder av bärbuskar. På tomten finns även ett hönshus, förrådslänga, praktisk snickarbod samt vedbod. Stor parkering med laddstolpe.

Kuriosa
Huset byggdes i slutet på 1800-talet och övervåningen ska ha byggts till 1915. Huset var statarbostad till gården Beateberg ända fram till 1940-talet. Enligt uppgift bodde på 30-talet en familj på entréplan och två ensamstående på övre plan. Därav vedspis på bägge plan.

Vackra omgivningar med levande landsbygd, öppna fält, svampskogar och sjöar.

Avstånd
Till Norrtälje är det ca 2,3 mil
Till Stockholm är det ca 5 mil, bäst väg via Rö (vänligen kör ej på privata vägar)
Pendlarparkering för buss mot Stockholm finns vid Ledinge trafikplats dit det tar ca 11 min med bil.
Till Bergshamra är det ca 1,7 km, där finns det matbutik, vårdcentral, skolor och trävaruhandel.

Välkommen på visning!


Boarea
130 kvm
Driftkostnad
34 220 kr/år
Tomtarea
4 356 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2022-06-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Gullbergbyvägen såldes av oss 2022-06-19. Se alla våra försäljningar i samt även på Gullbergbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.