Norra Vilan 101

Norra Vilan 101

Slutpris

4 500 000 kr


Rosersberg— Sigtuna

Norra Vilan 101


Slutpris
4 500 000 kr

Rosersberg— Sigtuna

Villa i fritt läge med stall!

Vad tycks om en charmig tidsenlig 1920-talsvilla med fritt läge utan nära grannar, stor tomt på över 5 000 kvm, ett stall med två boxar och möjlighet att ta över arrendetomt på cirka 3 hektar? Välkommen hem!

Huset, ursprungligen byggt 1927, är falurött med vita knutar och har tidsenligt mansardtak och lunettfönster. Villan var tidigare uppdelad på tre lägenheter men är idag ett enfamiljshus och består av ett fint lantligt kök, 3 sovrum, 2 duschrum/badrum (bägge med renoveringsbehov), matrum och vardagsrum. Villan har två kakelugnar som är i fungerande skick samt en vedspis i köket som passar fint med de lantliga luckorna.

Under senare år har huset delvis fått nya fönster, yttertaket är från 2009-2010 och nuvarande ägare har dragit nya vatten- och avloppsledningar 2016 från huvudvägen.
Via servitut ansvarar fastighetsägaren för avlopp- och vattenrör ut till huvudvägen.

Här finns också ett stall med förråd-/garagedel. Byggnaden fick nytt plåttak i samband med att huvudhuset fick nytt tak. Stallet är cirka 48 kvm stort, har en takhöjd på cirka 2,35 cm till bjälkar och 2 boxar som är ungefär 8,7 kvm stora (3 m*2,9 m). Garaget mäter ungefär 40 kvm.

Säljaren har tidigare haft både får och häst. Idag finns höns. Det finns ett arrendeavtal som kan överlåtas på ny ägare om intresse finns. Kostnad cirka 3 400 kr/år för drygt 3 hektar i direkt anslutning till fastigheten.

Så lantligt men ändå nära! Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och har Rosersbergs pendeltågstation 2,5 km bort. Därifrån går tåg som tar dig in till Stockholm på 30 minuter, alternativt byte i Upplands Väsby eller Märsta för att ta dig till Uppsala på samma tid. Om du väljer bilen är det motorvägspåfart från Rosersberg och inte ens 4 mil in till Centrala Stockholm.

Gällande Coronaviruset: Vi värnar om alla visningsdeltagare. Anmäl dig till visningen för att minimera stora grupper eller hör av dig om du har önskemål om alternativa visningsmöjligheter.


Boarea
151 kvm
Driftkostnad
29 533 kr/år
Tomtarea
5 051 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-03-30

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Norra Vilan såldes av oss 2020-03-30. Se alla våra försäljningar i Rosersberg samt även på Norra Vilan.

Boka värdering

Matilda Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.