Sök Meny
Såld

SIGTUNA / Rosersberg - Rosersberg - Skoby / Norrsunda Skoby 126

Trevlig nyrenoverad mysig villa utanför Rosersberg.

Norrsunda Skoby 126 är beläget på vägen mellan Rosersberg och Arlanda och den lilla mysiga villan har under senare år om- och tillbyggts till ett tilltalande åretruntboende med välplanerad interiör. Bland annat har den äldre delen med kök, duschrum, vardagsrum och två sovrum helrenoverats samt en tillbyggnad genomförts med entré, tvättdel och stort sovrum. Vacker täljstenskamin i vardagsrummet ger härlig atmosfär och skön värme. Liten källardel kan nyttjas som enkel matkällare.

På den uppväxta tomten finns även en lillstuga för åretruntbruk med entré och kök samt stort sovrum. Lillstugan har en vidbyggd snickarbod på baksidan. Dessutom finns trädgårdsförråd och fristående solig uteplats med trätrall och plasttak.

Anslutning till det kommunala vatten- och avloppsnätet har nyligen skett och anslutningsavgiften betalas via revers med Sigtuna Kommun. Skulden är f n 165 261 kr och övertages av ny ägare alternativt återbetalas av den nya ägaren till Kommunen.

Fastigheten är belägen i den lilla byn Skoby utanför Rosersberg med ett vackert läge och vy över öppet landskap. Det mesta i serviceväg finns i Rosersberg och närbelägna Märsta.

Sponsrade länkar
SIGTUNA / Rosersberg / Rosersberg - Skoby
Norrsunda Skoby 126
Slutpris: 3 350 000 kr
Boarea: 73 kvm
Driftkostnad: 26 802 kr/år
Tomtarea: 1722 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-01-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Stockholm / Rosersberg / Norrsunda Skoby