Norrsunda Skoby 126 / Rosersberg - Skoby / Rosersberg / SIGTUNA

Trevlig nyrenoverad mysig villa utanför Rosersberg.

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
73 kvm
Driftkostnad
26 802 kr/år
Tomtarea
1 722 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-01-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Norrsunda Skoby såldes av oss 2017-01-25. Se alla våra försäljningar i Rosersberg samt även på Norrsunda Skoby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosersberg - Skoby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Norrsunda Skoby 126 är beläget på vägen mellan Rosersberg och Arlanda och den lilla mysiga villan har under senare år om- och tillbyggts till ett tilltalande åretruntboende med välplanerad interiör. Bland annat har den äldre delen med kök, duschrum, vardagsrum och två sovrum helrenoverats samt en tillbyggnad genomförts med entré, tvättdel och stort sovrum. Vacker täljstenskamin i vardagsrummet ger härlig atmosfär och skön värme. Liten källardel kan nyttjas som enkel matkällare.

På den uppväxta tomten finns även en lillstuga för åretruntbruk med entré och kök samt stort sovrum. Lillstugan har en vidbyggd snickarbod på baksidan. Dessutom finns trädgårdsförråd och fristående solig uteplats med trätrall och plasttak.

Anslutning till det kommunala vatten- och avloppsnätet har nyligen skett och anslutningsavgiften betalas via revers med Sigtuna Kommun. Skulden är f n 165 261 kr och övertages av ny ägare alternativt återbetalas av den nya ägaren till Kommunen.

Fastigheten är belägen i den lilla byn Skoby utanför Rosersberg med ett vackert läge och vy över öppet landskap. Det mesta i serviceväg finns i Rosersberg och närbelägna Märsta.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration