Nyborgsvägen 19 / Rosersberg / Sigtuna

Stambytt 2:a med centralt läge

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
54.4 kvm
Avgift
3 127 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nyborgsvägen såldes av oss 2019-09-18. Se alla våra försäljningar i Rosersberg samt även på Nyborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosersberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin och ljus 2:a i stambytt förening med låga avgifter. Vitt kök renoverat 2014, samtidigt fick hall och sovrum nya golv, helkaklat duschrum med golvvärme och tvättmaskin samt ett vardagsrum med liten balkong mot innergård i väster med eftermiddags- och kvällssol. El utbytt 2016. Stort vindsförråd och tvättstuga i samma hus. Föreningen har bastu och föreningslokal. Mycket nära liten lokal livsmedelsbutik och promenadavstånd till pendeltågsstation.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rosersberg

Villastaden med lugn och ro!

Området

Rosersberg är en idyllisk villastad belägen mellan Märsta och Upplands Väsby. I Rosersberg finns blandat bebyggelse av mestadels äldre villor, radhus, bostadsrätter och hyresrätter. Här bor man nära naturen. Strax utanför tätorten finns Rosersbergs slott, Räddningsskolan i Rosersberg och ett stort industriområde med bland annat logistikcenter, kombiterminal, postterminal och ett flertal trevliga matställen.

Fritid och närservice

Cykelavstånd till badplatsen vid Fysingen, Rosersbergsbadet vid Mälaren och Rosersberg slott. Fin idrottsanläggning med sporthall och utomhusplan. Intill villastaden finns ett trevligt elljusspår och för golfintresserade ligger Arlandastads Golfklubb mycket nära. På Golfklubben finns även en mycket populär franskinspirerad restaurang. Mitt i Rosersberg ligger ett litet centrum med livsmedelsbutik, kiosk, café och pizzeria. För mer information om kommunen vänligen besök www.sigtuna.se eller www.destinationsigtuna.se

Kommunikationer

Från Rosersberg går det pendeltåg till Stockholm och Märsta. Och från Märsta går det SJ tåg till Uppsala. Intill Rosersbergs station finns busshållsplats där det går bussar till Arlanda och Märsta industriområde samt Rosersbergs industriområde.

Förskolor och skolor

I Rosersberg finns skola (årskurs F-6) och ett flertal förskolor att välja mellan. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.