Vallstanäsvägen 69 A / Rosersbergs Villastad / Rosersberg / Sigtuna

Mycket välhållen villa med insynsskyddad uppväxt tomt, garage och förråd.

Slutpris
4 750 000 kr
Boarea
158,4 kvm
Driftkostnad
48 304 kr/år
Tomtarea
879 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-09-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Vallstanäsvägen såldes av oss 2017-09-22. Se alla våra försäljningar i Rosersberg samt även på Vallstanäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosersbergs Villastad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina och lättskötta villa belägen i Rosersbergs villastad med bra pendlarläge!

Villan, som är i ett och ett halvt plan, har kontinuerligt renoverats, senast med ett mycket tilltalande kök med högklassiga rostfria maskiner från Miele och vackra köksluckor, helkaklat badrum med vackra material, anslutning till Sigtuna Stadsnäts fiber, ny luftvärmepump, nya vita spegelinnerdörrar och genomgående nya 3-glasfönster mm.

På entréplanet finns en tillbyggd entré, hall, rymligt kök med vackra vita köksluckor, rostfria maskiner, köksö och matplats, vardagrum på 30 kvadratmeter med härlig braskamin och utgång till uteplatsen i väster, ett sovrum, tvättstuga med grovíngång samt det högklassiga helrenoverade badrummet.

Från hallen leder trappa upp till det övre planet med stort allrum, tre sovrum, duschrum och klädkammare. Ett av sovrummen har utgång till balkongen i väster.

Stor insynsskyddad uppväxt trädgårdstomt med ett flertal fruktträd, prydnadsväxter, stensatta gångar, förråd med vedbod och trädgårdsförråd på ömse sidor. Friliggande garage med 2 parkeringsplatser.

Barnvänligt område med liten park och barn i alla åldrar.

Gångavstånd till Råbergsskolan för barn mellan sex och tolv år, förskolor, pendeltågsstation, pizzeria och närbutik. Nära till natur såsom fågelsjön Fysingen med sina spångar och fågeltorn, Rosersbergs slott med fina omgivningar och Mälaren med liten badplats. Dessutom ny av- och påfart från/till E4:an.

En perfekt familjevilla i idyllen Rosersberg!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration