Vantarboda 104

Vantarboda 104

Slutpris

5 000 000 kr


Rosersberg— SIGTUNA

Vantarboda 104


Slutpris
5 000 000 kr

Rosersberg— SIGTUNA

Charmig renoverad villa!

Mycket fint hus belägen på stor tomt i lugna och populära Rosersberg! Villan är belägen i en skogsglänta på vägen ut mot Rosersbergs slott och här bor du med närhet till naturen, fina promenadstråk samt pendeltågsstation.

Nuvarande ägare har smakfullt renoverat hela huset invändigt så allt är i toppskick! Entréplan har en välkomnade hall med klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter samt ett stort förråd. Hallen öppnar upp mot ett stort vardagsrum med en mysig täljstenskamin som värmer upp hela huset, samt en utgång till altan i västerläge. Huset har ett stort och charmigt lantkök med vitmålade massiva träluckor, köksö och matplats med utgång till tomten. Här finns fönster i tre väderstreck vilket ger mycket ljusinsläpp. Det fräscha duschrummet på nedre plan är helkaklat med golvvärme, vägghängd toalett och kommod. Här finns också tvättmaskin och torktumlare.

Övre plan har tre sovrum varav ett större med hel garderobsvägg som rymmer mycket. Ljust allrum med öppet upp till nock samt förråd och stort badrum. Badrummet är helkaklat med golvvärme, här finns både dusch, hörnbadkar och god förvaring.

Stor uppvuxen trädgård med vin- och krusbärsbuskar, jordgubbsland, plommon- och äppelträd samt skogsparti. Friliggande gäststuga/tonårslya/kontor för egenföretagaren. Det finns två trädgårdsbodar, vedbod, lekstuga samt lummig altan under tak. Uppvärmt garage med förråd.

I Rosersberg har du förskola och skola, pizzeria och närbutik. Nära till natur såsom fågelsjön Fysingen med sina spångar och fågeltorn, Rosersbergs slott med fina omgivningar och Mälaren med liten badplats. Dessutom ny av- och påfart från/till E4:an, med Sveriges största FoodStop. Närhet till Arlanda men huset ligger inte i bullerzonerna.


Boarea
143 kvm
Driftkostnad
32 899 kr/år
Tomtarea
1 458 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-03-31

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på vantarboda såldes av oss 2017-03-31. Se alla våra försäljningar i Rosersberg samt även på vantarboda.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.