Betsövägen 10, 3 tr / Orminge Centrum / Saltsjö-Boo / Nacka

ACCEPTERAT PRIS. Högst upp i huset med hiss.

Slutpris
1 695 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 379 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-02-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Betsövägen såldes av oss 2019-02-15. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Betsövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Orminge Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS, ring mäklare Robert Blomster på 073 231 38 02 för visning. Välkommen till denna underbara tvåa/trea om 54 kvm belägen högst upp i huset. Lägenheten är genomgående mycket gott skick samt tack vara generösa fönsterpartier och det fria läget ljus. Insynsskyddat, lugnt och centralt läge. Modernt stilrent kök. Möblerbar mysig hall. Fräscht helkaklat badrum, med klinkergolv och badkar. Stor klädkammare som även han användas som arbetsrum/sovrum. Hiss finns. Fransk balkong, planer finns i föreningen att bygga balkong, läs mer i bifogad pdf. Västerläget gör att det är sol från mitt på dagen till solnedgång. Nära till service, shopping och kommunikationer. Ca 20 min till Slussen med buss. Föreningen tillåter juridisk person som köpare. Se bifogad pdf för Vision Betsövägen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration