Dalkarlsvägen 14 / Boo gård / Saltsjö-Boo / Nacka

Representativ familjevilla i Boo gård!

Slutpris
13 125 000 kr
Boarea
245,5 kvm
Driftkostnad
25 500 kr/år
Tomtarea
2 210 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-09-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Dalkarlsvägen såldes av oss 2017-09-19. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Dalkarlsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Boo gård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en representativ och vacker villa i idylliska Boo gård! Stor grönskande tomt med stora gräsytor och baksida mot skogen. Eventuell möjlighet till styckning av tomt (se utförligare information under övrigt) Den generösa terrassen har sydvästläge med sol från morgon till kväll. Interiört har man tänkt på varenda detalj och såväl ytskikt som material är påkostade och väl utvalda. Stora fönsterpartier med spröjs, 2,7 meter i takhöjd, bastu, takrosetter samt belysningen med spotlights i hela huset. Finesserna är många! Planlösningen är väldisponerad med sovavdelning på entréplan samt ett lyxigt badrum och tvättstuga. I hallen finns klädkammare och gäst-wc. En våning upp möts ni av en enorm rymd och öppen planlösning med vardagsrum, matsal och ett vackert kök. Här finns även ytterligare ett sovrum samt dusch/wc.

Här bor ni i ett idylliskt och populärt område med allt man önska sig för hela familjen. Flertalet skolor, förskolor och fritidsaktiviteter samt närhet till storlslagen natur, skärgård och bad. Bättre kan det inte bli!

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration