Sök Meny
Såld

Nacka / Saltsjö-Boo - Boo gård / Dalkarlsvägen 14

Representativ familjevilla i Boo gård!

Varmt välkomna till en representativ och vacker villa i idylliska Boo gård! Stor grönskande tomt med stora gräsytor och baksida mot skogen. Eventuell möjlighet till styckning av tomt (se utförligare information under övrigt) Den generösa terrassen har sydvästläge med sol från morgon till kväll. Interiört har man tänkt på varenda detalj och såväl ytskikt som material är påkostade och väl utvalda. Stora fönsterpartier med spröjs, 2,7 meter i takhöjd, bastu, takrosetter samt belysningen med spotlights i hela huset. Finesserna är många! Planlösningen är väldisponerad med sovavdelning på entréplan samt ett lyxigt badrum och tvättstuga. I hallen finns klädkammare och gäst-wc. En våning upp möts ni av en enorm rymd och öppen planlösning med vardagsrum, matsal och ett vackert kök. Här finns även ytterligare ett sovrum samt dusch/wc.

Här bor ni i ett idylliskt och populärt område med allt man önska sig för hela familjen. Flertalet skolor, förskolor och fritidsaktiviteter samt närhet till storlslagen natur, skärgård och bad. Bättre kan det inte bli!

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Nacka / Saltsjö-Boo / Boo gård
Dalkarlsvägen 14
Slutpris: 13 125 000 kr
Boarea: 245,5 kvm
Driftkostnad: 25 500 kr/år
Tomtarea: 2 210 kvm
Rum: 7 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-09-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
    Bostad / Sverige / Stockholm / Saltsjö-Boo / Dalkarlsvägen