Skarpövägen 1 / Västra Orminge / Saltsjö-Boo / Nacka

2:a/3:a om 61 kvm med stor möblerbar balkong!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 224 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-02-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skarpövägen såldes av oss 2018-02-23. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Skarpövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Orminge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna tvårummare (som med fördel kan göras om till en trerummare) om 61 kvm som med sin öppna och luftiga atmosfär inbjuder till trivsamt umgänge. Genom ett kliv ut från vardagsrummet kommer ni till bostadens rymliga balkong med plats för både loungegrupp och växter om så önskas. Här erbjuds ett stort vardagsrum, ett smakfullt och trevligt kök med gott om plats för middagsgäster runt matbordet, ett väl tilltaget sovrum samt ett badrum med tvättmaskin. Ett mindre rum som kan disponeras som tex klädkammare, kontor eller barnrum. Stabil förening med god ekonomi som förvärvade fastigheten 2007. Utanför porten finns det mesta! Nära till service, shopping, kommunikationer samt grönområden. Från Orminge Centrum går direktbussar till Slussen som tar ca 20 min. Här har ni ett hem för er med högt ställda krav och för er som vill bo väldigt bra!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration