Skarpövägen 17, 3 tr

Skarpövägen 17, 3 tr

Slutpris

2 410 000 kr


Västra Orminge— Saltsjö-boo— Nacka

Skarpövägen 17, 3 tr


Slutpris
2 410 000 kr

Västra Orminge— Saltsjö-boo— Nacka

3:a/4:a högst upp i huset utöver det vanliga om 85 kvm med balkong i söderläge!

Via hiss eller trappa kommer ni på fjärde våningen upp till denna pärla som bara måste ses på plats! Varmt välkomna till denna trea/fyra om 85 kvm som med sin öppna och luftiga planlösning inbjuder till trivsamt umgänge. Genom ett kliv ut från ena sovrummet kommer ni till bostadens rymliga balkong i soligt söderläge. Alla ytskikt är noggrant renoverade, nya parkettgolv, nya dörrar och lister samt ett helt nytt kök där det finns plats med matgrupp för flertalet gäster runt bordet. Lägenheten präglas av ljus och rymd med härliga ytor att umgås på. Stabil förening med god ekonomi som förvärvade fastigheten 2007. Utanför porten finns det mesta! Nära till service, shopping, kommunikationer samt grönområden. Från Orminge Centrum går direktbussar till Slussen som tar ca 20 min. Har ni ni ett hem för er med högt ställda krav och för er som vill bo väldigt bra!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
85 kvm
Avgift
4 281 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-04-28

Mäklarhuset Spånga

Denna lägenhet på Skarpövägen såldes av oss 2018-04-28. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-boo samt även på Skarpövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.