Skarpövägen 17, 3 tr / Västra Orminge / Saltsjö-boo / Nacka

3:a/4:a högst upp i huset utöver det vanliga om 85 kvm med balkong i söderläge!

Slutpris
2 410 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 281 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-04-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skarpövägen såldes av oss 2018-04-28. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-boo samt även på Skarpövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Orminge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Via hiss eller trappa kommer ni på fjärde våningen upp till denna pärla som bara måste ses på plats! Varmt välkomna till denna trea/fyra om 85 kvm som med sin öppna och luftiga planlösning inbjuder till trivsamt umgänge. Genom ett kliv ut från ena sovrummet kommer ni till bostadens rymliga balkong i soligt söderläge. Alla ytskikt är noggrant renoverade, nya parkettgolv, nya dörrar och lister samt ett helt nytt kök där det finns plats med matgrupp för flertalet gäster runt bordet. Lägenheten präglas av ljus och rymd med härliga ytor att umgås på. Stabil förening med god ekonomi som förvärvade fastigheten 2007. Utanför porten finns det mesta! Nära till service, shopping, kommunikationer samt grönområden. Från Orminge Centrum går direktbussar till Slussen som tar ca 20 min. Har ni ni ett hem för er med högt ställda krav och för er som vill bo väldigt bra!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration