Skarpövägen 5 3tr / Västra Orminge / Saltsjö-Boo / Nacka

Gaveltvåa med låg avgift och mycket trevligt läge! Renoveringsbehov!

Slutpris
1 720 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 224 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-06-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skarpövägen såldes av oss 2019-06-19. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Skarpövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Orminge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Åt Brf Skarpövägen säljer vi en 2:a belägen i Västra Orminge med områdets lägsta avgift.Genomgående Renoveringsbehov! Föreningen är välskött och har barnvänliga och bilfria innergårdar med gott om plats för både barn och vuxna. Det finns grillplatser och lekplatser. Gångavstånd till frekventa bussar in till stan och Nacka Forum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västra Orminge

I Orminge är det mycket på gång. Här planeras och byggs det för bostäder, lokaler för handel och andra verksamheter, utvecklad bussgata, ny infartsparkering, platser för rekreation med mera. Runt centrum planeras bland annat sportcentrum i Myrsjö, bostäder vid Telegrafberget och nedgrävning av kraftledningen.

Shopping

I centrum finns mataffärer, butiker, bibliotek, restauranger, bank, frisör, vårdcentral, gym m.m.

Sport och fritid

Det finns gym, fotbollsplaner, lekparker, rackethall, upplysta motionsspår. Det finns även möjlighet till bad på gångavstånd i Myrsjön och lite längre bort även Vittjärn (Trollsjön) samt Glasbrukssjön.

Kommunikationer

Med buss tar det ca 20 minuter till Slussen. Till Centralen ca 30 minuter. Det finns även lokalbussar inom kommunen samt till Gustavsberg. Med bil tar det ca 10 minuter till stan.

Familjeliv

På gångavstånd finns flera skolor och förskolor i området, t.ex. Myrsjöskolan och Ormingeskolan.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.