Vesslevägen 12 / Saltsjö-Duvnäs / Nacka

Radhus i populära Saltsjö-Duvnäs!

Slutpris
6 550 000 kr
Boarea/biarea
112/3 kvm
Driftkostnad
23 990 kr/år
Tomtarea
283 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-02-27
Bostaden är såld!

Denna radhus på Vesslevägen såldes av oss 2017-02-27. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Duvnäs samt även på Vesslevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Saltsjö-Duvnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen ett radhus till salu i populära Saltsjö-Duvnäs! Huset har ett lugnt och barnvänligt gavelläge längs återvändsgata. Här bor ni med badsjö, sporthall och skola inom 300 m från ytterdörren! Huset med 112 kvm boyta är uppfört i ett plan med mysig uteplats i vinkel på baksidan och en trädäckad uteplats vid entrén på framsidan. Innanför ytterdörren möts ni av en centralt placerad hall som fördelar accessen till husets delar på ett naturligt sätt, ett praktiskt parallellkök, rymlig matplats i öppen lösning mot vardagsrummet, stort vardagsrum med öppen spis, ateljé/arbetsrum med generöst fönsterparti mot uteplatsen på baksidan, två sovrum, tvättstuga med dusch, separat wc och ett rymligt uteförråd.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration