Fornminnesvägen 13B / Segeltorp / Huddinge

Mycket fint och välplanerat bostadsrättsradhus med solig hörntomt!

Slutpris
4 995 000 kr
Boarea
120 kvm
Avgift
5 140 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-07-09
Bostaden är såld!

Denna radhus på Fornminnesvägen såldes av oss 2019-07-09. Se alla våra försäljningar i Segeltorp samt även på Fornminnesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Segeltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till detta mycket fina och välplanerade bostadsrättsradhus med solig hörntomt! Här har ni ett familjevänligt boende med stora sociala ytor och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt dubbla uteplatser. Säljarna har lagt mycket kärlek på uteplatsen bakom huset och renoverat i sann japananda. På övervåningen når ni bostadens Master Bedroom med vacker utsikt mot uteplatsen och en generös walk-in-closet. Utöver Master Bedroom har ni två ytterligare sovrum samt möjlighet att göra ett till på övervåningen. Optimalt planerad för den större familjen med dubbla badrum och en separat wc. Genomgående för bostaden är rikligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier, generös takhöjd och gott om förvaring.

Bostaden ligger perfekt belägen i populära Segeltorp med bekvämt gångavstånd till förskola, Segeltorpsskolan, Skärholmsgallerian, Kungens Kurva samt Sätra T-bana.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration