Fornminnesvägen 13B

Fornminnesvägen 13B

Slutpris

4 995 000 kr


Segeltorp— Huddinge

Fornminnesvägen 13B


Slutpris
4 995 000 kr

Segeltorp— Huddinge

Mycket fint och välplanerat bostadsrättsradhus med solig hörntomt!

Varmt välkomna till detta mycket fina och välplanerade bostadsrättsradhus med solig hörntomt! Här har ni ett familjevänligt boende med stora sociala ytor och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt dubbla uteplatser. Säljarna har lagt mycket kärlek på uteplatsen bakom huset och renoverat i sann japananda. På övervåningen når ni bostadens Master Bedroom med vacker utsikt mot uteplatsen och en generös walk-in-closet. Utöver Master Bedroom har ni två ytterligare sovrum samt möjlighet att göra ett till på övervåningen. Optimalt planerad för den större familjen med dubbla badrum och en separat wc. Genomgående för bostaden är rikligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier, generös takhöjd och gott om förvaring.

Bostaden ligger perfekt belägen i populära Segeltorp med bekvämt gångavstånd till förskola, Segeltorpsskolan, Skärholmsgallerian, Kungens Kurva samt Sätra T-bana.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
120 kvm
Avgift
5 140 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-07-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.