Mästarvägen 1 / Segeltorp / Huddinge

Sålt!

Slutpris
3 830 000 kr
Referensnummer
141 609
Boarea
126 kvm
Driftkostnad
32 150 kr/år
Tomtarea
265 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-06-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Mästarvägen 1 såldes av oss 2014-06-05. Se alla våra försäljningar i Segeltorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Segeltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Radhuset Sålt!
Mitt i villaidyllen Utsälje ligger detta ljusa och fina två-plans kedjehus i gavelläge om totalt ca 126 kvm. Perfekt beläget på återvändsgata i ett mycket lugnt, omtyckt och barnvänligt område. Fyra bra sovrum på samma plan, kök med plats för 6-8 personer, ett rejält vardagsrum med utgång till gediget inglasat uterum med tak, här finns gott om plats med stort sällskap för härliga grillkvällar. Finns även en stor inglasad balkong med tak där du har utsikt över området. Ett garage med förråd invid huset. Grönskande och mycket lättskött tomt bra beläget i området. Har finns både skola, förskola och lekplatser ett stenkast ifrån huset. Nära både Stuvsta Centrum och Huddinge centrum med sitt stora utbud av affärer, restauranger, pendeltåg och buss. Även nära till härlig natur med fina strövområden och motionsspår.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.