Segeltorpsvägen 150 / Segeltorp/Herrängen / Segeltorp / Huddinge

Gavelradhus i bästa solläge med ena uteplatsen och balkongen i sydväst!

Slutpris
5 805 000 kr
Boarea/biarea
105/35 kvm
Driftkostnad
45 400 kr/år
Tomtarea
300 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-08-07
Bostaden är såld!

Denna radhus på Segeltorpsvägen såldes av oss 2020-08-07. Se alla våra försäljningar i Segeltorp samt även på Segeltorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Segeltorp/Herrängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till ett mycket smakfullt nyrenoverat, friköpt radhus med gavelläge! Här har du både uteplatsen och terrassen i bästa sydvästläge med sol praktiskt taget hela dagen ända fram till solnedgång. Därtill finns även en nybyggd altan med träddäck om ca 30 kvm med delvis pergola på framsidan med förmiddagssol. Genomgående ljusa golv och fina ytskikt i hela huset. Beläget i ett trevligt område av Segeltorp gränsande mot Herrängen i Älvsjö med närhet till Långsjön och T-bana i Fruängen. Utöver detta bjuder huset på ett ljust och luftigt vardagsrum med generösa umgängesytor och en härlig terrass längsgående hela rummet. Stilrent kök i vitt med en smart köksö vilken fungerar som köksbord och förvaring i ett. Det gränsar mot en stor hall där det lätt går att sätta upp en vägg för att få till ett fjärde sovrum. Två separata badrum, ett stort helrenoverat på ovanvåningen med skylight fönster i taket och ett mindre på undervåningen, här hittar du också tvättstugan som är ansluten till ett stort förråd. Huset och området genomsyras av en skön och avkopplande miljö i ett helt insynsskyddat läge, finns till och med egen skateboard ramp på tomten om så önskas.

Här bor du med närhet till härliga sommarbad i Långsjön ca 700 m bort och till Fruängen C 1,7 km bort , där hittar du flertalet matbutiker, affärer, restauranger, systembolag och gym. Finns även flera skolor och dagis i områden bland annat Segeltorpsskolan, Herrängsskolan och Fruängskolan.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.