Segeltorpsvägen 150

Segeltorpsvägen 150

Slutpris

5 805 000 kr


Segeltorp/Herrängen— Segeltorp— Huddinge

Segeltorpsvägen 150


Slutpris
5 805 000 kr

Segeltorp/Herrängen— Segeltorp— Huddinge

Gavelradhus i bästa solläge med ena uteplatsen och balkongen i sydväst!

Välkomna till ett mycket smakfullt nyrenoverat, friköpt radhus med gavelläge! Här har du både uteplatsen och terrassen i bästa sydvästläge med sol praktiskt taget hela dagen ända fram till solnedgång. Därtill finns även en nybyggd altan med träddäck om ca 30 kvm med delvis pergola på framsidan med förmiddagssol. Genomgående ljusa golv och fina ytskikt i hela huset. Beläget i ett trevligt område av Segeltorp gränsande mot Herrängen i Älvsjö med närhet till Långsjön och T-bana i Fruängen. Utöver detta bjuder huset på ett ljust och luftigt vardagsrum med generösa umgängesytor och en härlig terrass längsgående hela rummet. Stilrent kök i vitt med en smart köksö vilken fungerar som köksbord och förvaring i ett. Det gränsar mot en stor hall där det lätt går att sätta upp en vägg för att få till ett fjärde sovrum. Två separata badrum, ett stort helrenoverat på ovanvåningen med skylight fönster i taket och ett mindre på undervåningen, här hittar du också tvättstugan som är ansluten till ett stort förråd. Huset och området genomsyras av en skön och avkopplande miljö i ett helt insynsskyddat läge, finns till och med egen skateboard ramp på tomten om så önskas.

Här bor du med närhet till härliga sommarbad i Långsjön ca 700 m bort och till Fruängen C 1,7 km bort , där hittar du flertalet matbutiker, affärer, restauranger, systembolag och gym. Finns även flera skolor och dagis i områden bland annat Segeltorpsskolan, Herrängsskolan och Fruängskolan.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
105/35 kvm
Driftkostnad
45 400 kr/år
Tomtarea
300 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-08-07

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna radhus på Segeltorpsvägen såldes av oss 2020-08-07. Se alla våra försäljningar i Segeltorp samt även på Segeltorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.