Sök Meny
Såld

Huddinge / Segeltorp - Kråkvik / Tjädervägen 22B

Nyproducerat, välplanerat kedjehus i mysigt villakvarter!

Underbart och välplanerat kedjehus i omtyckta Kråkvik, ett härligt villakvarter i Segeltorp. Huset erbjuder fem rum och kök på 144 välplanerade kvadratmetrar. Stort öppet entréplan med härligt ljust vardagsrum och många fönster samt utgång till den trädäckade altanen. Stilrent fullutrustat kök som ligger öppet ut mot vardagsrummet med bra arbetsytor samt bardisk och en ljus matplats. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger plats för stora sällskap till både vardag och fest. Tvättstugan/groventré är utrustad med energisnål tvättmaskin och torktumlare från Siemens. På entréplan finns helkaklat badrum med dusch. På övervåningen har man samlat alla fyra sovrummen. Ett av rummen har bra förvaring i garderober och stora sovrummet har en stor klädkammare. Övervåningen kompletteras med ett fräscht helkaklat badrum med badkar. Trädgården är finplanerad med trädäck, gräsmatta, separat förråd och carport.

Villakvarteret runt Kråkvik präglas av en fridfull atmosfär. Gömmarens naturreservat och skogen intill husen blir till gröna lungor som bidrar till den sköna miljön - Ett perfekt boende med närhet till vatten och natur samtidigt som du tar dig till Stockholm city inom 30 minuter.

Från Kråkvik är det bara fem kilometer till bland annat IKEA och Heron City – den populära gallerian som erbjuder en skön mix av shopping, restauranger och nöje. All parkering är gratis och vill du lämna bilen hemma, går bussarna hit så tätt som var 15:e minut. Om Kungens Kurva bjuder på det största handelsområdet, har Segeltorps centrum det närmaste. Här finns bland annat vårdcentral, bibliotek, frisör, konditori och restauranger.

Sponsrade länkar
Huddinge / Segeltorp / Kråkvik
Tjädervägen 22B
Slutpris: 6 695 000 kr
Totalareal: 270 kvm
Såld: 2017-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Stockholm / Segeltorp / Tjädervägen