Tjädervägen 22B / Kråkvik / Segeltorp / Huddinge / Nyproduktion

Nyproducerat, välplanerat kedjehus i mysigt villakvarter!

Slutpris
6 695 000 kr
Totalareal
270 kvm
Såld
2017-06-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Tjädervägen såldes av oss 2017-06-02. Se alla våra försäljningar i Segeltorp samt även på Tjädervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kråkvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Underbart och välplanerat kedjehus i omtyckta Kråkvik, ett härligt villakvarter i Segeltorp. Huset erbjuder fem rum och kök på 144 välplanerade kvadratmetrar. Stort öppet entréplan med härligt ljust vardagsrum och många fönster samt utgång till den trädäckade altanen. Stilrent fullutrustat kök som ligger öppet ut mot vardagsrummet med bra arbetsytor samt bardisk och en ljus matplats. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger plats för stora sällskap till både vardag och fest. Tvättstugan/groventré är utrustad med energisnål tvättmaskin och torktumlare från Siemens. På entréplan finns helkaklat badrum med dusch. På övervåningen har man samlat alla fyra sovrummen. Ett av rummen har bra förvaring i garderober och stora sovrummet har en stor klädkammare. Övervåningen kompletteras med ett fräscht helkaklat badrum med badkar. Trädgården är finplanerad med trädäck, gräsmatta, separat förråd och carport.

Villakvarteret runt Kråkvik präglas av en fridfull atmosfär. Gömmarens naturreservat och skogen intill husen blir till gröna lungor som bidrar till den sköna miljön - Ett perfekt boende med närhet till vatten och natur samtidigt som du tar dig till Stockholm city inom 30 minuter.

Från Kråkvik är det bara fem kilometer till bland annat IKEA och Heron City – den populära gallerian som erbjuder en skön mix av shopping, restauranger och nöje. All parkering är gratis och vill du lämna bilen hemma, går bussarna hit så tätt som var 15:e minut. Om Kungens Kurva bjuder på det största handelsområdet, har Segeltorps centrum det närmaste. Här finns bland annat vårdcentral, bibliotek, frisör, konditori och restauranger.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration