Tjädervägen 22B

Tjädervägen 22B

Slutpris

6 695 000 kr


Kråkvik— Segeltorp— Huddinge— Nyproduktion

Tjädervägen 22B


Slutpris
6 695 000 kr

Kråkvik— Segeltorp— Huddinge— Nyproduktion

Nyproducerat, välplanerat kedjehus i mysigt villakvarter!

Underbart och välplanerat kedjehus i omtyckta Kråkvik, ett härligt villakvarter i Segeltorp. Huset erbjuder fem rum och kök på 144 välplanerade kvadratmetrar. Stort öppet entréplan med härligt ljust vardagsrum och många fönster samt utgång till den trädäckade altanen. Stilrent fullutrustat kök som ligger öppet ut mot vardagsrummet med bra arbetsytor samt bardisk och en ljus matplats. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger plats för stora sällskap till både vardag och fest. Tvättstugan/groventré är utrustad med energisnål tvättmaskin och torktumlare från Siemens. På entréplan finns helkaklat badrum med dusch. På övervåningen har man samlat alla fyra sovrummen. Ett av rummen har bra förvaring i garderober och stora sovrummet har en stor klädkammare. Övervåningen kompletteras med ett fräscht helkaklat badrum med badkar. Trädgården är finplanerad med trädäck, gräsmatta, separat förråd och carport.

Villakvarteret runt Kråkvik präglas av en fridfull atmosfär. Gömmarens naturreservat och skogen intill husen blir till gröna lungor som bidrar till den sköna miljön - Ett perfekt boende med närhet till vatten och natur samtidigt som du tar dig till Stockholm city inom 30 minuter.

Från Kråkvik är det bara fem kilometer till bland annat IKEA och Heron City – den populära gallerian som erbjuder en skön mix av shopping, restauranger och nöje. All parkering är gratis och vill du lämna bilen hemma, går bussarna hit så tätt som var 15:e minut. Om Kungens Kurva bjuder på det största handelsområdet, har Segeltorps centrum det närmaste. Här finns bland annat vårdcentral, bibliotek, frisör, konditori och restauranger.


Såld
2017-06-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.