Värnstigen 16

Värnstigen 16

Slutpris

2 400 000 kr


Segeltorp— Huddinge

Värnstigen 16


Slutpris
2 400 000 kr

Segeltorp— Huddinge

Gavel 3:a med fantastiskt ljusinsläpp!

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a med gavelläge och ett helt fantastiskt ljusinsläpp! I vardagsrummet kan man njuta av de generösa fönsterpartierna och den magnifika utsikten som sträcker sig hela vägen till Globen. I anslutning till vardagsrummet finns också den stora balkongen som har ett underbart solläge.

Köket inbjuder till matlagning med moderna vitvaror, goda arbetsytor och plats finns för stort matbord och trevliga familjemiddagar. Båda sovrummen erbjuder plats för såväl dubbelsäng som förvaring och i hallen finns en storklädkammare. I lägenheten finns även ett helkaklat badrum som både är fräscht och generöst tilltaget.

Lägenheten har genomgående ljusa och stilrena ytskikt och har förutom stora fönsterpartier även snygga fönsterbrädor i marmor. Här finns sannerligen ett hem där det bara är att flytta in och bo!

Till lägenheten hör även ett praktiskt källarförråd.

På Värnstigen trivs förmodligen du som vill bo i perfekt symbios mellan storstad och natur. Det är ett lugnt och barnvänligt område utan genomfartstrafik med närhet till fina strövområden kring Kolartorpet, Långängen och Gömmarens naturreservat som erbjuder bad,skidåkning och långa sköna promenader. Kommunikationer, skolor och förskolor finns också på bekvämt avstånd och Kungens kurvas shoppingområde ligger precis runt hörnet och åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Stockholm city.


Boarea
70 kvm
Avgift
5 183 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-06-25

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Värnstigen såldes av oss 2018-06-25. Se alla våra försäljningar i Segeltorp samt även på Värnstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.