Vävarevägen 10A / Segeltorp / Huddinge

Välbevarad villa med underbart läge i Segeltorp!

Slutpris
5 750 000 kr
Boarea
ca 170 kvm
Driftkostnad
30 251 kr/år
Totalareal
821 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-04-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Vävarevägen såldes av oss 2019-04-26. Se alla våra försäljningar i Segeltorp samt även på Vävarevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Segeltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det är svårt att inte charmas av denna mycket välbevarade villa på Vävarevägen 10a, på en av Segeltorps välbelägna fastigheter, som återfinns i slutet av en barnvänlig skaftväg ett stenkast bort från utmärkt service, kommunikation, bra barnomsorg och skolor. Villan är mycket välhållen men visst moderniseringsbehov föreligger och disponeras över dryga 170 kvm samt garagebyggnad. Fastigheten har varit i familjens ägor sedan byggåret och är välplanerad med bl.a stora umgängesytor, rymligt kök, två badrum varav ett med bastu, fyra sovrum och ett garage med förrådsdel samt flertal vackra, välbevarade detaljer. Här avnjuts den uppvuxna trädgårdstomten om 821 kvm bäst på den lekvänliga gräsmattan eller vid altanen under tak där flertal fantastiska växter och träd finns för den trädgårdsintresserade att vila ögonen på eller söka skugga under årets varmaste dagar.

Från Vävarevägen är det mindre än 500 m gångväg genom familjärt villaområde till utmärkta kommunikationer.
Strax utanför fastigheten trafikerar även bussar tunnelbanestation i Fruängen eller Skärholmen vilket möjliggör en ankomst till Stockholm city inom 30 min, praktiskt såväl vintertid som för de yngsta resenärerna som behöver ta sig på egen hand till och från en närliggande skola eller aktivitet.
Fritiden berikas med naturupplevelser i både skog, sjö och hav och flertal idrottsanläggningar finns att tillgå såväl som ridhus och ishall, allt detta en kort promenad bort. Heron City, Kungens kurva och Skärholmen centrum, samtliga med oändligt shoppingutbud är belägna strax intill.

Varmt välkommen till ett sällsynt tillfälle!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration