Tärnslingan 4 / Segersäng by / Segersäng / NYNÄSHAMN

Drömboendet är nu äntligen till salu!

Slutpris
6 027 500 kr
Boarea
158 kvm
Driftkostnad
35 188 kr/år
Tomtarea
1 410 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-01-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Tärnslingan såldes av oss 2018-01-30. Se alla våra försäljningar i Segersäng samt även på Tärnslingan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Segersäng by är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med endast ca 25 minuter till globen och möjlighet till båtplats, finns nu möjligheten att köpa drömboendet som alla har längtat efter! Villan ligger i Segersäng by och är extremt påkostad med allt du kan tänka dig. Underbar solig tomt i bästa läge, otrolig utsikt över äng, fin altan med nivå skillnader för de stora festerna, utespa i anslutning till altanen, Swimspa med jetstråle som går att använda året om, bastu med relaxavdelning, inredd gäststuga, vacker kakelugn, centraldammsugare, vattenburen golvvärme bottenvåning, garage och ett väldigt mysigt orangeri där det går att sitta året runt. Detta hus har allt du kan önska dig och lite till samt ligger endast ett par minuter från motorvägen till Stockholm och närhet finns till pendeltåg och smidiga kommunikationer till Stockholm C och Nynäshamn.

Varmt välkomna till ert nya drömboende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration