Stubbgatan 7

Stubbgatan 7

Slutpris

4 350 000 kr


Sigtuna - Hällsbo— Sigtuna

Stubbgatan 7


Slutpris
4 350 000 kr

Sigtuna - Hällsbo— Sigtuna

Utbyggt kedjehus med bergvärme!

Välkommen till ett påkostat kedjehus som kontinuerligt renoverats. Bland annat har två takkupor byggts vilket gett ytterligare 30 kvm boyta. 2014 har bergvärme installerats vilket ger en låg driftskostnad. Vidare har 3-glasfönster och nya ytterdörrar monterats, taket omlagts med nya takpannor och tilläggsisolering har skett av husgavlar samt ytterväggar. Alla vattenledningar är utbytta och nya jordade eluttag samt jordfelsbrytare är installerad.

Direkt vid entrén som har klinkers med golvvärme finns en utbyggd toalett som numera har dusch med glasväggar (renoverad 2002) samt en vacker trapp med takfönster upp till övre plan. Köket har ekluckor från Ballingslöv, klinkers med golvvärme, kakel och rostfria vitvaror. Vardagsrum med utgång till uteplats i västerläge och braskamin med hög mysfaktor. På entréplan finns även en groventré med tvättutrymme (renoverat 2006) där ytan maximerats genom flytt av varmvattenberedare till förrådet samt en inredd klädkammare.

Det övre planet totalrenoverades 2010 i samband med att takkuporna byggdes. Nu rymmer övervåningen 3 sovrum där kattvindarna tagits bort för ökad golvyta samt ett stort sovrum med walk-in-closet bakom skjutdörrar. Ett allrum tillkom i ena kupan och ett större badrum i den andra. Badrummet har exklusiva materialval med klinkers, kakel, dusch och bubbelbad. Hela våningen fick ett enhetligt parkettgolv och allrum samt badrum har vattenburen golvvärme.

På fastigheten finns garage samt två isolerade yttre förråd om totalt 20 kvm samt cykelförråd. Vidare ryms 2 bilar på uppfarten.

Välskött och insynsskyddad trädgård med rymlig träaltan, bärbuskar, massor av jordgubbar, plommon- och äppelträd, uteplats med tak samt nybyggd mur och nyplanterad vintergrön häck mot gatan.

Stubbgatan ligger det populära och barnvänliga området Hällsbo i Sigtuna. I närområdet finns flera en fin lekplats, förskolor, ändhållplats för SL-buss, motionsspår och orörda skogsområden. Gångavstånd till Sankt Pers skola.

Välkommen med din intresseanmälan för information om eventuella förhandsvisningar samt besiktningsprotokoll.

Gällande Coronaviruset: Vi värnar om alla visningsdeltagare. Anmäl dig till visningen för att minimera stora grupper eller hör av dig om du har önskemål om alternativa visningsmöjligheter.


Boarea
146 kvm
Driftkostnad
39 550 kr/år
Tomtarea
400 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-03-30

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på stubbgatan såldes av oss 2020-03-30. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på stubbgatan.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.