Fiskare Lundbergs gata 8

Fiskare Lundbergs gata 8

Slutpris

5 920 000 kr


Sigtuna - Björkbacka Strand— Sigtuna

Fiskare Lundbergs gata 8


Slutpris
5 920 000 kr

Sigtuna - Björkbacka Strand— Sigtuna

Barnvänligt boende med nyrenoverat badrum!

Välkommen till Fiskare Lundbergs gata 8, ett hus i gott skick och med ett nyrenoverat badrum med stilrena materialval.

Det välplanerade huset som är byggt i två plan har en bra planlösning som på entréplan består av kök, vardagsrum, sovrum och hall. På entréplanet finns även duschrum och tvättstuga. På det övre planet har man ett allrum, fyra sovrum, en klädkammare samt ett badrum med både duschhörna och badkar som renoverades i år. Här finns också en rymlig balkong där man har sjöutsikt.

På baksidan finns en stor och mysig insynsskyddad trädäckad uteplats och här finns ett spabad med sjöglimt. Baksidan gränsar mot allmänning. Även framsidan har en uteplats.
På den stora uppfarten finns plats för 2-3 bilar samt en bil i carporten. Bakom carporten finns ett isolerat förråd.

I Björkbacka är ett kvällsdopp i den fantastiska kvällssolen ett måste eller bara gå ner till bryggan och slänga i fiskespöet för att se om det nappar! Vintertid när Garnsviken är frusen drar man på sig skridskorna och går ned och åker!
Björkbacka Strand är ett fantastiskt ställe att bo på! Här vid Garnsviken vid Mälaren har de senaste 12 åren ett helt nytt område byggts upp. Men redan under Vikingatiden var här en boplats. En överfart över Garnsviken till Pilsbo fanns och vid infarten till Björkbacka finns en runsten som vikingen Styrbjörn lät resa efter sin far Sigsten.

I området finns förskola, skola (F-6), busshållsplatser, pizzeria samt den härliga badbryggan. Till Sigtunas mysiga stadskärna är det ca 2 km och det finns en belyst gång- och cykelväg som går vackert längs vattnet. Bussen som stannar i området går till både stadskärnan i Sigtuna, Märsta station och till Arlanda.


Boarea
144 kvm
Driftkostnad
62 938 kr/år
Tomtarea
503 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-11-05

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Fiskare Lundbergs gata såldes av oss 2020-11-05. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Fiskare Lundbergs gata.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.