Agneta Ross gata 21

Agneta Ross gata 21

Slutpris

3 150 000 kr


Sigtuna - Pilsbo— Sigtuna

Agneta Ross gata 21


Slutpris
3 150 000 kr

Sigtuna - Pilsbo— Sigtuna

Ett av de bästa lägena i området!

Bostadsrättsparhus i mycket bra skick och med ett av det bästa lägena i området! Genomgående ljusa och fina ytskikt, ekparkett och moderna vitvaror. Uteplatser både på fram- och baksidan ger solchans hela dagen. Praktiskt med våtutrymmen både på entré- och övre plan och vardagsrummet går att dela av om det inte räcker med 4 sovrum.

Entré under skyddande tak och en ljus hall med flera fönster, tåligt klinkergolv med golvvärme och en praktisk klädkammare. Direkt vid entrén finns även dusch/WC med fönster och tvättutrymme. På entréplan finns även kök med matplats, vita luckor och utgång till träaltan med förmiddagssol på framsidan. Öppen planlösning mot ett rymligt (delbart) vardagsrum med fönster från golv till tak och utgång till insynsskyddad träaltan med västerläge (eftermiddag-/kvällssol) gränsande till allmänning.

På övre plan finns fyra sovrum samt ett badrum med fönster. Övre hallen har vindslucka med utfällbar stege som leder upp till förvaringsutrymme på vinden.

Uppvärmningen sker med frånluftsvärmepump (ägs av BRF). Vattenburen golvvärme på entréplan samt radiatorer på övre plan.

En parkeringsplats med elstolpe tillhör bostadsrätten, resterande är det kö till.

Nära liten lekplats och natur. Gångavstånd till förskolor och skolor. Även gångavstånd till Sigtunas mysiga stadskärna med affärer, butiker, vårdcentral, restauranger mm. Närhet till busshållplats med bussar till Märsta, Arlanda, Uppsala och Bålsta.

Gällande Coronaviruset: Vi värnar om alla visningsdeltagare. Anmäl dig till visningen för att minimera stora grupper eller hör av dig om du har önskemål om alternativa visningsmöjligheter.


Boarea
115 kvm
Avgift
5 437 kr/mån
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-04-22

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på agneta ross gata såldes av oss 2020-04-22. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på agneta ross gata.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.