Drakslingan 19

Drakslingan 19

Slutpris

7 125 000 kr


Sigtuna - Til— Sigtuna

Drakslingan 19


Slutpris
7 125 000 kr

Sigtuna - Til— Sigtuna

Trivsam och rymlig villa i det efterfrågade området Til i Sigtuna!

Välkommen till en rymlig och välplanerad villa på Drakslingan 19!

Denna fastighet bebyggdes 1967 med en mycket tilltalande och tidlös planlösning, ritad av Sigtunaarkitekten Bengt Jerström. Planeringen ger möjligheten med kombinationen familjeboende och hemmaföretag alternativt uthyrningsdel. Byggnaden är belägen på stor välskött och uppväxt trädgårdstomt där rymligt isolerat tvåbilsgarage med hög takhöjd samt trädgårdsförråd kompletterar den trevliga villan med generösa ytor.

Interiört har villan en planlösning som känns modern med en stor sällskapsdel i ena delen av huset med stort sällskapsrum med murad öppen spis och Keddyinsats, sluttande tak och hög takhöjd, ljus och öppen yta med stor matrumsdel mot det vackra och välutrustade köket samt en privat del med ett antal sovrum, stort allrum och duschrum med mera. Det finns gott om förvaringsutrymmen.

Planlösning: Från entré, med kapprum och gästtoalett samt ingång till det inbjudande sällskapsrummet, leder trappor upp till övre planet och ner till souterängplanet. Sovrum med dressingroom och fräscht duschrum för Dig vidare till kontoret och rymligt allrum samt tre sovrum. Vackert helrenoverat kök med bra utrustning öppet mot matrummet. Utgång finns till altanen och uteplatsen i västerläge. Balkong finns även på gavelsidan i söder med utgång från tre sovrum. En trappa leder upp till Hyllan med utsikt mot sällskapsrummet.
Via trappan till souterängplanet når Du duschdel och två förråd samt den gemytliga gillestugan med öppen spis och Keddyinsats. Nästa anhalt blir hobbyrummet med matkällare/förråd och klädkammare, helrenoverad fräsch tvättstuga, med nyare vitvaror och bergvärmepumpen, samt uthyrningsdel/kontor med egen entré, toalett och sovrum.

Det friliggande dubbelgaraget är byggt under nuvarande ägares innehavstid och är isolerat samt har en hög takhöjd för större fordon. Parkeringsplats för 2 bilar finns framför garaget.

Området Til består till största delen av friliggande villor och är mycket fridfullt. Inom gångavstånd finns både förskola och skola samt SL-busshållplats för buss mellan Sigtuna och Märsta Station.
Inom närområdet finns Sigtunas stadskärna med all tänkbar service. Arlanda, Uppsala och Stockholm finns inom bekvämt bilavstånd.


Boarea/biarea
160/95 kvm
Driftkostnad
45 129 kr/år
Tomtarea
1 015 kvm
Rum
9 rum (5 sovrum)
Såld
2017-03-20

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Drakslingan såldes av oss 2017-03-20. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Drakslingan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.