Enbacksvägen 12 / Sigtuna - Pilsbo / Sigtuna

Välplanerat kedjehus i barnvänliga Pilsbo!

Slutpris
4 175 000 kr
Boarea/biarea
126/7 kvm
Driftkostnad
44 984 kr/år
Totalareal
218 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-01-29
Bostaden är såld!

Denna villa på enbacksvägen såldes av oss 2019-01-29. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på enbacksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Pilsbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Enbacksvägen 12, ett fint, välplanerat och funktionellt kedjehus i gott skick på lugn återvändsgata i trevliga och barnvänliga Pilsbo!

På entréplanet finns ett kök öppet med vardagsrummet med en bardisk vilket ger en delvis öppen planlösning men ändå avskärmat kök. I vardagsrummet finns det gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord och härifrån nås uteplatsen på baksidan. Höga fönster i sällskapsdelen släpper in bra med ljus.
På entréplanet finns även duschrum, tvättstuga samt klädkammare.

Det övre planet har tre sovrum, klädkammare, badrum samt ett allrum som kan göras om till sovrum om så önskas.

Entréplanet har en takhöjd på 2,60 m och vattenburen golvvärme. Det övre planets takhöjd är 2,40 m och där finns radiatorer. Genomgående golv av ekparkett och vitmålade väggar samt några fondväggar.

Två trädäckade uteplatser finns på vardera sida om huset. På baksidan finns även en gräsyta där barnen kan leka. Plats för studsmatta finns!

Carport och p-plats intill huset och ett förråd på baksidan med bra förvaringsutrymme.

Huset har låga driftskostnader då området har samfälld fjärrvärme med vattenburet värmesystem, Telia Tripple Play för data, telefoni och internet och gemensamt sophus och posthus. Lekplats finns i närområdet.

I Pilsbo finns villor, radhus och lägenheter. Pilsbo är ett populärt och barnvänligt område med gångavstånd till skolor, förskolor och Sigtunas mysiga stadskärna med affärer, restauranger etc. Garnsviken, en del av Mälaren, med fiske och bad på sommaren och plogad skridskobana på vintern finns ett stenkast bort. Busshållplatser finns i området med kommunikationer för att ta sig till både Märsta, Arlanda och Uppsala.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration