Erikssundsvägen 139 / Sigtuna - Grindtorp / Sigtuna

Modern hästgård i toppskick

Slutpris
10 250 000 kr
Boarea
172 kvm
Driftkostnad
62 795 kr/år
Totalareal
2,1100 ha
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2018-05-24
Bostaden är såld!

Denna villa på erikssundsvägen såldes av oss 2018-05-24. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på erikssundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Grindtorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nybyggd hästgård med högsta standard och lite drygt 2 ha mark med utmärkt läge.

Villan är ett modernt och mycket välbyggt Myresjöhus, byggt av snickare boende i närområdet. Vattenburen golvvärme på entréplan och vattenradiatorer på övre plan tillsammans med jordvärmepump ger låga driftskostnader. Många tillval och stilren design med ekparkett samt vitmålade väggar. Stor välkomnande hall med klinker och öppen planlösning mot ett vitt kök med rostfria vitvaror och trevlig köksö samt ett rymligt sällskapsrum med matplats med många fönster, exklusiv braskamin och tak upp till nock som ger ljus och en härlig rymd. På entréplan finns även ett sovrum med fönster i två vädersträck, en praktisk groventré med klinker och tvättutrymme och ett helkaklat duschrum med toalett bekvämt placerat invid entrén. På övre plan finns ytterligare fyra sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch.

Även stallet har högsta kvalité och utförande utöver det vanliga. Det är byggt i betong och har vattenburen golvvärme samt mekanisk ventilation. I stallet finns fem boxar, en rymlig stallgång med spolmöjlighet, ett förrådsutrymme för maskiner och foder, ett pannrum med jordvärmepump, tvättmaskin och utrymme för hästtäcken samt ett gemensamhetsutrymme med kök, matplats, toalett och sadelkammare. På övre plan finns en fullt inredd lägenhet, lämplig för uthyrning, med kök och duschutrymme med toalett.

På fastigheten finns idag en egen ridbana och två hagar, med el och vatten framdraget, i anslutning till varandra och fastigheten. Många bra ridmöjligheter i närområdet. Hagbyholms Stuteri, Helgestabodarna och Hagby rytteri med ridhus, ute ridbana, skrittvägar i skogen och träningar inom promenad-/skrittavstånd samt nära till Mälarens hästklinik. På andra sidan väg 263 finns ett ridgymnasium.

Mycket bra läge endast 7 km från Sigtuna på vägen mot Erikssund och Mälaren. Allmänna kommunikationer med SL och UL på gångavstånd.

Fastigheten har jordvärme som ge låga driftskostnader, egen borrad brunn (90 m) och avlopp med minireningsverk.

Endast personliga visningar efter tidsbokning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration