Eskil Isakssons Gata 2

Eskil Isakssons Gata 2

Slutpris

2 300 000 kr


Sigtuna - Pilsbo— Sigtuna

Eskil Isakssons Gata 2


Slutpris
2 300 000 kr

Sigtuna - Pilsbo— Sigtuna

3:a med stor uteplats i solläge!

Välkommen till Eskil Isakssons gata 2, en ljus och öppen lägenhet om 3 rum och kök på markplan i Pilsbo! Möjlighet till snabbt tillträde finns!!

Här möts du av en trevlig hall med vy in mot vardagsrummet med öppen planlösning mot matplatsen. Genom glasdörren i vardagsrummet når man den stora trädäckade uteplatsen. Uteplatsen ligger med perfekt solläge mot sydväst och har både markis och infravärme.

Öppen planlösning även mellan den rymliga matplatsen och köket som är ett Ballingslövkök. I lägenheten finns det två sovrum med plats för dubbelsäng respektive enkelsäng. I det större sovrummet finns tre garderober. I lägenheten finns även en rymlig klädkammare.

Badrummet är ett kombinerat bad- och tvättrum med golvvärme, badkar och tvättmaskin/torktumlare med arbetsytor. Golv och väggar består av kakel och klinkers.

I Pilsbo finns villor, radhus och lägenheter. Pilsbo är ett populärt och barnvänligt område med gångavstånd till skolor, förskolor och Sigtunas mysiga stadskärna med affärer, restauranger etc. Garnsviken, en del av Mälaren, med fiske och bad på sommaren och plogad skridskobana på vintern finns ett stenkast bort. Busshållplatser finns i området med kommunikationer för att ta sig till både Märsta, Arlanda och Uppsala.


Boarea
74.5 kvm
Avgift
4 620 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-21

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på eskil isakssons gata såldes av oss 2018-08-21. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på eskil isakssons gata.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.