Eskil Isakssons Gata 3 / Sigtuna - Pilsbo / Sigtuna

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
60,5 kvm
Avgift
4 058 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på eskil isakssons gata såldes av oss 2019-08-17. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på eskil isakssons gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Pilsbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mysig och mycket ljus lägenhet med rymlig balkong i bästa solläge!

Lägenheten har en härlig öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Fönster åt tre väderstreck ger en ljus och behaglig känsla. Sovrummet är rymligt och har bra med förvaringsmöjligheter.
Duschrummet är ljust och fräscht och har genomgått en upprustning iform av ny kommod, tvättho, duschväggar och skåp.

Den stora balkongen har ett bra och ljust läge rakt i söder.

I Pilsbo finns både villor, radhus och lägenheter. Pilsbo är ett populärt och barnvänligt område med gångavstånd till skolor, förskolor och Sigtunas mysiga stadskärna med affärer, restauranger, hamnen, butiker mm.
Garnsviken, en del av Mälaren, med fiske och bad på sommaren och plogad skridskobana på vintern finns ett stenkast bort. Busshållplatser finns i området med kommunikationer för att ta sig till både Märsta, Arlanda och Uppsala.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Pilsbo

Pilsbo - Närhet till stadskärnan och Mälaren.

Området

Pilsbo är ett populärt och barnvänligt område med blandad bebyggelse av villor, kedjehus, radhus och lägenheter.

Fritid och närservice

I Sigtuna Stad ligger träningsanläggningarna WE och SATS och Sigtuna Fritidscenter som har en nyrenoverad simhall och innebandyhall. För den som vill promenera eller motionera utomhus finns den 5 km långa strandpromenaden. Cykel- eller gångavstånd finns en idrottsanläggning med sporthall, judolokal, fotbollsplaner, tennishall, tennisbanor, utegym, skatebpark och mindre slalombacke med släplift. Inom bekvämt gångavstånd finns Mälaren, med fiske och bad på sommaren och plogad skridskobana på vintern. Pilsbo ligger på kort gångavstånd till Sigtuna stadskärna. Där finns Stora Gatan som är en idyll i sig själv, med ett gott utbud av butiker, caféer, restauranger och all annan service.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer från Sigtuna Busstation som åker till Märsta Station, Arlanda och Uppsala, Vid Märsta Station kan man åka vidare med pendeltåg till Stockholm eller SJ:s tåg till Stockholm och Uppsala.

Förskolor och skolor

I närområdet finns flera förskolor och skolor. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration