Falkvägen 14, 2 tr / Sigtuna - Brännbo / SIGTUNA

Mycket tilltalande lägenhet med öppen spis och inglasad stor balkong!

Slutpris
2 410 000 kr
Boarea
94,5 kvm
Avgift
5 138 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-12-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Falkvägen såldes av oss 2017-12-15. Se alla våra försäljningar i SIGTUNA samt även på Falkvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Brännbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en av Brännbos finaste lägenheter!

Denna lägenhet med möjlighet till uthyrningsdel ligger på övre planet av två i välskött fastighet tillhörande Bostadsrättsföreningen Fornborgen. Under senare år har genomgripande renoveringar skett med bland annat nytt kök, helrenoverat duschrum med tvättdel, inglasad balkong med golvvärme (!), öppen spis med insats mm.

Gavelläget med det rymliga sällskapsrummet som har fönster åt söder och väster ger en inbjudande och ljus känsla. Från detta rum når man även den tilltalande inglasade balkongen med vacker vy över villaområde och Sigtunastiftelsens klassiska profil. Den öppna murade spisen med insats är unik för föreningen och kompletterar helhetsbilden. Köket, som helrenoverades 2013, har vackra köksluckor och till större delen nyare vitvaror. Även duschrummet har kompletterats med ny inredning 2016. I duschrummet finns även tvättmaskin och torktumlare. Det båda sovrummen med fönster åt norr är utrustade med bra förvaringsutrymmen.
Uthyrningsdelen, som för närvarande är integrerad med den stora lägenheten, består av hall med egen ingång, stort sovrum med garderober och fönster åt söder samt gästtoalett med ny toalett och tvättställ.
Till bostadsrätten hör även 2 källarförråd på vardera c:a 3 kvadratmeter och 2 mindre matkällarutrymmen.

Föreningen är välskött och har en bra ekonomi. Under en längre period har renoveringar genomförts, bland annat stamrenovering vatten och avlopp, nytt yttertak, genomgående nya fönster och säkerhetsdörrar i alla lägenheter, installation av bastu med relax och litet gym med mera. I föreningen finns en modern tvättstuga med torkrum, belägen på Falkvägen 20.

På bekvämt avstånd finns hållplats för SL-buss mot Märsta och Sigtunas stadskärna med all tänkbar service.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration