Falkvägen 14, 2 tr

Falkvägen 14, 2 tr

Slutpris

2 410 000 kr


Sigtuna - Brännbo— SIGTUNA

Falkvägen 14, 2 tr


Slutpris
2 410 000 kr

Sigtuna - Brännbo— SIGTUNA

Mycket tilltalande lägenhet med öppen spis och inglasad stor balkong!

Välkommen till en av Brännbos finaste lägenheter!

Denna lägenhet med möjlighet till uthyrningsdel ligger på övre planet av två i välskött fastighet tillhörande Bostadsrättsföreningen Fornborgen. Under senare år har genomgripande renoveringar skett med bland annat nytt kök, helrenoverat duschrum med tvättdel, inglasad balkong med golvvärme (!), öppen spis med insats mm.

Gavelläget med det rymliga sällskapsrummet som har fönster åt söder och väster ger en inbjudande och ljus känsla. Från detta rum når man även den tilltalande inglasade balkongen med vacker vy över villaområde och Sigtunastiftelsens klassiska profil. Den öppna murade spisen med insats är unik för föreningen och kompletterar helhetsbilden. Köket, som helrenoverades 2013, har vackra köksluckor och till större delen nyare vitvaror. Även duschrummet har kompletterats med ny inredning 2016. I duschrummet finns även tvättmaskin och torktumlare. Det båda sovrummen med fönster åt norr är utrustade med bra förvaringsutrymmen.
Uthyrningsdelen, som för närvarande är integrerad med den stora lägenheten, består av hall med egen ingång, stort sovrum med garderober och fönster åt söder samt gästtoalett med ny toalett och tvättställ.
Till bostadsrätten hör även 2 källarförråd på vardera c:a 3 kvadratmeter och 2 mindre matkällarutrymmen.

Föreningen är välskött och har en bra ekonomi. Under en längre period har renoveringar genomförts, bland annat stamrenovering vatten och avlopp, nytt yttertak, genomgående nya fönster och säkerhetsdörrar i alla lägenheter, installation av bastu med relax och litet gym med mera. I föreningen finns en modern tvättstuga med torkrum, belägen på Falkvägen 20.

På bekvämt avstånd finns hållplats för SL-buss mot Märsta och Sigtunas stadskärna med all tänkbar service.


Boarea
94.5 kvm
Avgift
5 138 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-12-15

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Falkvägen såldes av oss 2017-12-15. Se alla våra försäljningar i SIGTUNA samt även på Falkvägen.

Boka värdering

Matilda Gotthold

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.