Falkvägen 6 / Sigtuna - Brännbo / Sigtuna

Nyrenoverad etta i Brännbo med vacker vy över Sigtuna!

Slutpris
1 705 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
2 172 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-05-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Falkvägen såldes av oss 2018-05-11. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Falkvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Brännbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna trevliga och välplanerade etta med kök har genomgått en mycket smakfull renovering under år 2017 med helt nytt kök, genomgående ekparkettgolv, vitmålade väggar och tak i boendedelen. Duschrummet renoverades i samband med stambyte i slutet av 1990-talet med klinkergolv och kakelväggar.

Det vackra köket från IKEA har även genomgående nya rostfria alternativt integrerade köksmaskiner, praktiska skåp med utdragshyllor mm. Plats finns även för ett köksbord för 4-5 personer invid söderfönstret. Allrummet, som har en tilltagen sovalkov, vetter åt söder med stort fönster och glasad dörr till den franska balkongen. Vacker vy över villaområde och Sigtunastiftelsens välkända profil. Invid entrén finns duschrummet som helrenoverades samtidigt som el- och VA-stammar byttes ut för ett antal år sedan. Klädkammaren har fast inredning av hyllor och klädstänger.

Till lägenheten hör även källarförråd och matkällare. Moderna tvättstugor för föreningen finns i källaren till Falkvägen 6.

Bra Riksbyggenförening med god ekonomi och standard. I modern tid har bland annat stambyte genomförts, tak omlagts, nya fönster och säkerhetsdörrar installerats mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration