Falkvägen 20

Falkvägen 20

Slutpris

2 250 000 kr


Brännbo— Sigtuna

Falkvägen 20


Slutpris
2 250 000 kr

Brännbo— Sigtuna

Gavellägenhet med inglasad balkong och toppenläge!

Välkommen till denna fina och ljusa gavellägenhet med troligen bästa läget på Falkvägen i trevliga Brännbo! Lägenheten har fönster i 3 väderstreck, i och med gavelläget, och en stor inglasad balkong med infravärme i söderläge. Högt och fritt läge och utsikt över innergården. Genomgående ljusa väggar i alla rum och ekparkett i vardagsrummet.

Bostaden har en rymlig hall med flera garderober och ytterligare garderober i de båda sovrummen. Vitt och ljust kök med matplats och delvis oanvända vitvaror. Vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till den inglasade balkongen. Stambytt duschrum med tvättmaskin.

Stabil och välskött föreningen som gjort flera viktiga renoveringar såsom nytt tak, utbytta fönster, stora inglasade balkonger samt byggt spa/bastu samt litet gym på Fornborgsvägen 4 för föreningens medlemmar. Trevlig innergård med grillplats med utemöbler, gungor samt lekstuga.

Bra läge med gångavstånd till Sigtunas stadskärna med all tänkbar service samt busshållplats på 100 meters avstånd med buss till Märsta station. I Brännbo finns det även en populär pizzeria, Sigtuna yogacenter samt Stora Brännbo hotell och konferens.

Välkommen på visning!


Boarea
70 kvm
Avgift
3 792 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-11

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Falkvägen såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Falkvägen.

Boka värdering

Matilda Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Patrik Gotthold

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.