Fölvägen 71

Fölvägen 71

Slutpris

3 600 000 kr


Sigtuna - Granby— Sigtuna

Fölvägen 71


Slutpris
3 600 000 kr

Sigtuna - Granby— Sigtuna

Välkommen till en mysig insynsskyddad fastighet med ett bra hörnläge med stor naturtomt med pool. Bra solläge med sol hela dagen! Fler bilder kommer på tisdag 25/9.

Huset som är i gott skick har stora sociala ytor i det öppna köket och mysiga vardagsrummet där det är öppet upp till nock. Badrum och tvättstuga är i fint skick och renoverades år 2014 med helkaklade väggar och klinkergolv. I det rymliga badrummet finns plats för både badkar och duschhörna. Entrésidan inramas av ett stort trädäck där du hittar pool, poolhus med relaxavdelning och bastu.

På tomten finns en varmbonad gäststuga, jordkällare, varmbonat förråd/kontor och växthus. Trädgården är väl uppväxt med bärbuskar och äppelträd. Området har en gemensam badplats samt båtbrygga vid Skofjärden av Mälaren

En relativt ny detaljplan möjliggör efter byte av avlopp en byggnation på maximalt 250 kvadratmeter på den stora tomten. Området har sedan planen togs i bruk fått fler permanentboende.
I Granby finns det en blandning av fritidshus, villor och nybyggda fastigheter. Här finns även en nybyggd kommunal förskola och bra kommunikationer för att ta sig från väg 263 med buss mot Sigtuna/Arlanda och Bålsta.

Fina strövområden med god tillgång på bär och svamp. Närmaste tätort är mysiga Sigtuna som ligger ca 7km från staden med livsmedelsaffär, butiker, cafeér, restauranger, grundskola, gymnasium och fina idrottsanläggningar.

Besök gärna samfällighetens egna hemsida: https://granby.nu


Boarea/biarea
94/55 kvm
Driftkostnad
46 830 kr/år
Tomtarea
2 486 kvm
Rum
2 rum (2 sovrum)
Såld
2018-10-10

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på fölvägen såldes av oss 2018-10-10. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på fölvägen.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.