Fölvägen 74

Fölvägen 74

Slutpris

2 750 000 kr


Sigtuna - Granby— Sigtuna

Fölvägen 74


Slutpris
2 750 000 kr

Sigtuna - Granby— Sigtuna

Villa med åretruntstandard i Granby!

Välkommen till detta mysiga hus i Granby!

Trevlig Västkuststuga med omgjort kök från IKEA med matplats för fyra personer, stort vardagsrum, två sovrum och ett badrum med dusch och tvättmaskin.

Vardagsrummet har ett härligt fönsterparti samt utgång till altanen som delvis ligger under tak med infravärme. Stort trädäck med pool om 4 x 8 meter vilken värms upp med hjälp av solceller på huvudbyggnadens tak samt luft-/vattenvärmepump. Invid trädäcket finns en friggebod om 10 kvm med bastu och övernattningsmöjlighet.

På tomten finns ett gästhus om 16 kvm med plats för två sängar samt innehåller två förråd, varav ett används idag som skafferi. I övrigt finns ett trädgårdsskjul med förvaring av ved och trädgårdsredskap.

Grusad parkering med plats för två bilar samt möjlighet för ytterligare parkering på tomten. Idag brukas fastigheten som en fritidsbostad men går lika bra att använda som ett året runt boende.

En relativt ny detaljplan möjliggör byggnation på maximalt 250 kvadratmeter på den stora tomten. Området har sedan planen togs fått fler permanentboende. I Granby finns det en blandning av fritidshus, villor och nybyggda fastigheter. Här finns även en nybyggd kommunal förskola och bra kommunikationer för att ta sig från väg 263 med buss mot Sigtuna/Arlanda och Bålsta. Det äldre området av Granby har en gemensam badplats samt båtbrygga vid Skofjärden av Mälaren.
Fina strövområden med god tillgång på bär och svamp.

Närmaste tätort är Sigtuna som ligger inom 10 km avstånd med livsmedelsaffär, butiker, cafeér, restauranger, grundskola, gymnasiym och fina idrottsanläggningar.


Boarea
55 kvm
Driftkostnad
36 700 kr/år
Tomtarea
1 856 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-08-30

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Fölvägen såldes av oss 2018-08-30. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Fölvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.