Fölvägen 74 / Sigtuna - Granby / Sigtuna

Villa med åretruntstandard i Granby!

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea
55 kvm
Driftkostnad
36 700 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-08-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Fölvägen såldes av oss 2018-08-30. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Fölvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Granby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta mysiga hus i Granby!

Trevlig Västkuststuga med omgjort kök från IKEA med matplats för fyra personer, stort vardagsrum, två sovrum och ett badrum med dusch och tvättmaskin.

Vardagsrummet har ett härligt fönsterparti samt utgång till altanen som delvis ligger under tak med infravärme. Stort trädäck med pool om 4 x 8 meter vilken värms upp med hjälp av solceller på huvudbyggnadens tak samt luft-/vattenvärmepump. Invid trädäcket finns en friggebod om 10 kvm med bastu och övernattningsmöjlighet.

På tomten finns ett gästhus om 16 kvm med plats för två sängar samt innehåller två förråd, varav ett används idag som skafferi. I övrigt finns ett trädgårdsskjul med förvaring av ved och trädgårdsredskap.

Grusad parkering med plats för två bilar samt möjlighet för ytterligare parkering på tomten. Idag brukas fastigheten som en fritidsbostad men går lika bra att använda som ett året runt boende.

En relativt ny detaljplan möjliggör byggnation på maximalt 250 kvadratmeter på den stora tomten. Området har sedan planen togs fått fler permanentboende. I Granby finns det en blandning av fritidshus, villor och nybyggda fastigheter. Här finns även en nybyggd kommunal förskola och bra kommunikationer för att ta sig från väg 263 med buss mot Sigtuna/Arlanda och Bålsta. Det äldre området av Granby har en gemensam badplats samt båtbrygga vid Skofjärden av Mälaren.
Fina strövområden med god tillgång på bär och svamp.

Närmaste tätort är Sigtuna som ligger inom 10 km avstånd med livsmedelsaffär, butiker, cafeér, restauranger, grundskola, gymnasiym och fina idrottsanläggningar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration