Garnet 8 / Sigtuna - Björkbacka strand / Sigtuna

Slutpris
5 700 000 kr
Boarea
163 kvm
Driftkostnad
33 160 kr/år
Tomtarea
482 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2017-10-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Garnet såldes av oss 2017-10-11. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Garnet

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Björkbacka strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett hus i nyskick uppfört 2014.
I barnvänliga Björkbacka strand finns nu detta tillbyggda hus till salu! Redan då huset byggdes valde man att bygga in både balkong på övre plan samt en uteplats vid kök och vardagsrum för att göra boytan större. Det resulterade i att huset är ca 20 kvm större än de flesta andra hus i området!

Trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som avgränsas med en stor bardisk. I vardagsrummet finns en värmande kamin som ger en hög mysfaktor.

På entréplanet finns en hall, tvättstuga med groventré, klädkammare, kök matplats och vardagsrum öppet mot varandra, duschrum samt arbetsrum.
På det övre planet finns 4 sovrum, ett allrum, stort badrum samt klädkammare.

Baksidan av huset består av ett stort trädäck samt en gräsyta. På framsidan är uppfarten stenlagd och mot gatan finns en fin mur.

På gångavstånd finns både skola och förskola samt buss mot både Sigtuna stad, Märsta och Arlanda. I Märsta går det SL tåg mot Stockholm samt SJ tåg mot Stockholm och Uppsala.

I området finns en mysig badbrygga vid Garnsviken! Hit kan du i princip gå i morgonrock och ta både morgondopp och kvällsdopp! På vintern är Garnsviken perfekt för skridskoåkning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration