Haga Nydal 716

Haga Nydal 716

Slutpris

5 650 000 kr


Haga Nydal— Sigtuna

Haga Nydal 716


Slutpris
5 650 000 kr

Haga Nydal— Sigtuna

Rymlig enplansvilla med stor charm!

Välkommen till Haga Nydal 716 - här finner du en stor enplansvilla om hela 228 kvm. Fastigheten ligger högt på en återvändsgata med naturen som granne.

Huset har en härlig charm i lantlig stil. Storslagna ytor där man möts av en rymlig hall med amerikansk spis. Vardagsrummet har en fantastisk rymd och två vackra kakelugnar samt fint ljusinsläpp via många fönster och utgång till altanen med eftermiddags- och kvällssol. Köket bjuder in till samvaro med sina stora ytor och bra utrustning. Huset är utbyggt 1998 i vinkel vilket ger plats upp till hela fem sovrum. Vidare finns en tvättstuga, ett badrum och en toalett.

Utöver bostaden finns en fristående carport med plats för två bilar bredvid varandra. Intill huset finns ett varm- och ett kallförråd. Tomten har fina gräsmatteytor, ett vackert pilträd, äppelträd och en inhägnad hundrastgård.

Haga Nydal är en idyll endast 1 mil från Sigtuna och 3 mil från Uppsala. Här bor du med hästhagarna och ridhusen som granne!

Kontakta mäklaren för visningstid.


Boarea
228 kvm
Driftkostnad
56 160 kr/år
Tomtarea
1 408 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2021-10-08

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Haga Nydal såldes av oss 2021-10-08. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Haga Nydal.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.