Hällsbovägen 5

Hällsbovägen 5

Slutpris

3 400 000 kr


Sigtuna - Hällsbo— Sigtuna

Hällsbovägen 5


Slutpris
3 400 000 kr

Sigtuna - Hällsbo— Sigtuna

Välplanerat radhus i Hällsbo, Sigtuna!

Välkommen till Hällsbovägen 5!

Trevligt och välplanerat radhus i två plan med liten trädgård utan insyn gränsande mot skogsbacke.

Radhuset har genomgått större renoveringar som omlagt tak, tilltalande exklusivt kök med öppen planlösning mot sällskapsrummet, fräscht duschrum och högklassigt badrum med tvättdel och inte mindre än 4 sovrum. Dessutom finns möjligheten att bygga om garaget i entréplanet till ytterligare ett stort sovrum vilket flera av de övriga radhusen genomfört.

Rymlig entré med klinker och bra system för klädförvaring. Från den nedre hallen når man ett helrenoverat exklusivt badrum med klinkers, golvvärme och kakel, jacuzzi och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare, 2 sovrum samt trappa till övre planet.

Garaget når man från utsidan. Innersta delen utgörs av ett förråd där även varmvattenberedaren finns. Total yta 27 kvadratmeter.

Övre planet är ombyggt med en öppen planlösning mellan kök, matplats och sällskapsrum. Härligt ljusgenomsläpp genom stora fönsterpartier. Köket har svarta köksluckor med rostfria vitvaror och stor köksö med bänkskiva i sten. Kaffemaskin samt extra stor spishäll och ugn ger en extra dimension. Rymligt sällskapsrum i söderläge med markiser. Vidare finns 2 sovrum och fräscht helkaklat duschrum. Utgång till altanen med trätrall och plasttak (med renoveringshov) via det större sovrummet.

Tomten på framsidan har en asfalterad uppfart med plats för 2 bilar. En varmbonad friggebod på cirka 10 kvadratmeter, utmärkt för förvaring, är placerad vid tomtgränsen.
Trädgården på baksidan har gräsmatta med plats för studsmatta och gräns mot en trevlig skogsbacke.

Hällsbo är ett barnvänligt område med elljusspår, fina strövområden, förskola i området och bra bussförbindelser! Gångavstånd till Sigtuna stadskärna med all tänkbar service!


Boarea/biarea
101/10 kvm
Driftkostnad
45 705 kr/år
Tomtarea
258 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-10-28

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Hällsbovägen såldes av oss 2018-10-28. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Hällsbovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.