Hällsbovägen 5 / Sigtuna - Hällsbo / Sigtuna

Välplanerat radhus i Hällsbo, Sigtuna!

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea/biarea
101/10 kvm
Driftkostnad
45 705 kr/år
Totalareal
258 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-10-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Hällsbovägen såldes av oss 2018-10-28. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Hällsbovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Hällsbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Hällsbovägen 5!

Trevligt och välplanerat radhus i två plan med liten trädgård utan insyn gränsande mot skogsbacke.

Radhuset har genomgått större renoveringar som omlagt tak, tilltalande exklusivt kök med öppen planlösning mot sällskapsrummet, fräscht duschrum och högklassigt badrum med tvättdel och inte mindre än 4 sovrum. Dessutom finns möjligheten att bygga om garaget i entréplanet till ytterligare ett stort sovrum vilket flera av de övriga radhusen genomfört.

Rymlig entré med klinker och bra system för klädförvaring. Från den nedre hallen når man ett helrenoverat exklusivt badrum med klinkers, golvvärme och kakel, jacuzzi och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare, 2 sovrum samt trappa till övre planet.

Garaget når man från utsidan. Innersta delen utgörs av ett förråd där även varmvattenberedaren finns. Total yta 27 kvadratmeter.

Övre planet är ombyggt med en öppen planlösning mellan kök, matplats och sällskapsrum. Härligt ljusgenomsläpp genom stora fönsterpartier. Köket har svarta köksluckor med rostfria vitvaror och stor köksö med bänkskiva i sten. Kaffemaskin samt extra stor spishäll och ugn ger en extra dimension. Rymligt sällskapsrum i söderläge med markiser. Vidare finns 2 sovrum och fräscht helkaklat duschrum. Utgång till altanen med trätrall och plasttak (med renoveringshov) via det större sovrummet.

Tomten på framsidan har en asfalterad uppfart med plats för 2 bilar. En varmbonad friggebod på cirka 10 kvadratmeter, utmärkt för förvaring, är placerad vid tomtgränsen.
Trädgården på baksidan har gräsmatta med plats för studsmatta och gräns mot en trevlig skogsbacke.

Hällsbo är ett barnvänligt område med elljusspår, fina strövområden, förskola i området och bra bussförbindelser! Gångavstånd till Sigtuna stadskärna med all tänkbar service!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration