Jarlers väg 20

Jarlers väg 20

Slutpris

6 800 000 kr


Sigtuna - Til— Sigtuna

Jarlers väg 20


Slutpris
6 800 000 kr

Sigtuna - Til— Sigtuna

Välkommen till en mycket trivsam villa med pool i det efterfrågade området Til!

På entréplan finner ni härliga sällskapsutrymmen med ett renoverat kök (2014) med moderna och fina materialval och med matsal intill samt ett rymligt vardagsrum med öppen spis. Mot det härliga uterummet sitter skjutdörrar i glas. Entréplan rymmer även tre sovrum och ett kontor, duschrum och gäst WC.
I källarplanet finns en gillestuga med öppen spis, tvättstuga, sovrum, träningsrum, matkällaren, klädkammare, förvaringsrum, pannrum och duschrum med bastu,

Villan, som är byggd 1968, har kontinuerligt renoverats. Fönster på entréplan byttes ut 2005, taket lades om 2007 och en dränering runt huset gjordes år 2008.

Trädgården är en upplevelse! Mycket smakfull, genomtänkt och vacker trädgårdstomt med gräsmatta, häckar och planteringar. Här växer bla vindruvor, hallon, blåbär, lingon, krusbär och vårlök.
Uterum med skjutdörrar i glas och stor altan med pool och pooldäck. Här finns det gott om plats för stora kalas eller poolparty.

Vidbyggt garage samt carport för 2 bilar.

I närområdet finns skola, dagis och hållplats för SL-buss mot både Märsta och Sigtuna stad. Bekvämt avstånd till Sigtunas stadskärna med all tänkbar service som tex vårdcentral, tandläkare, bank, matbutik, restauranger och caféer.


Boarea/biarea
129/129 kvm
Driftkostnad
41 250 kr/år
Tomtarea
1 195 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2017-08-10

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Jarlers Väg såldes av oss 2017-08-10. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Jarlers Väg.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.