Jarlers väg 20 / Sigtuna - Til / Sigtuna

Slutpris
6 800 000 kr
Boarea/biarea
129/129 kvm
Driftkostnad
41 250 kr/år
Tomtarea
1 195 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2017-08-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Jarlers Väg såldes av oss 2017-08-10. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Jarlers Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Til är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket trivsam villa med pool i det efterfrågade området Til!

På entréplan finner ni härliga sällskapsutrymmen med ett renoverat kök (2014) med moderna och fina materialval och med matsal intill samt ett rymligt vardagsrum med öppen spis. Mot det härliga uterummet sitter skjutdörrar i glas. Entréplan rymmer även tre sovrum och ett kontor, duschrum och gäst WC.
I källarplanet finns en gillestuga med öppen spis, tvättstuga, sovrum, träningsrum, matkällaren, klädkammare, förvaringsrum, pannrum och duschrum med bastu,

Villan, som är byggd 1968, har kontinuerligt renoverats. Fönster på entréplan byttes ut 2005, taket lades om 2007 och en dränering runt huset gjordes år 2008.

Trädgården är en upplevelse! Mycket smakfull, genomtänkt och vacker trädgårdstomt med gräsmatta, häckar och planteringar. Här växer bla vindruvor, hallon, blåbär, lingon, krusbär och vårlök.
Uterum med skjutdörrar i glas och stor altan med pool och pooldäck. Här finns det gott om plats för stora kalas eller poolparty.

Vidbyggt garage samt carport för 2 bilar.

I närområdet finns skola, dagis och hållplats för SL-buss mot både Märsta och Sigtuna stad. Bekvämt avstånd till Sigtunas stadskärna med all tänkbar service som tex vårdcentral, tandläkare, bank, matbutik, restauranger och caféer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration