Sök Meny
Såld

Sigtuna - Sigtuna - Til / Jarlers väg 20

Välkommen till en mycket trivsam villa med pool i det efterfrågade området Til!

På entréplan finner ni härliga sällskapsutrymmen med ett renoverat kök (2014) med moderna och fina materialval och med matsal intill samt ett rymligt vardagsrum med öppen spis. Mot det härliga uterummet sitter skjutdörrar i glas. Entréplan rymmer även tre sovrum och ett kontor, duschrum och gäst WC.
I källarplanet finns en gillestuga med öppen spis, tvättstuga, sovrum, träningsrum, matkällaren, klädkammare, förvaringsrum, pannrum och duschrum med bastu,

Villan, som är byggd 1968, har kontinuerligt renoverats. Fönster på entréplan byttes ut 2005, taket lades om 2007 och en dränering runt huset gjordes år 2008.

Trädgården är en upplevelse! Mycket smakfull, genomtänkt och vacker trädgårdstomt med gräsmatta, häckar och planteringar. Här växer bla vindruvor, hallon, blåbär, lingon, krusbär och vårlök.
Uterum med skjutdörrar i glas och stor altan med pool och pooldäck. Här finns det gott om plats för stora kalas eller poolparty.

Vidbyggt garage samt carport för 2 bilar.

I närområdet finns skola, dagis och hållplats för SL-buss mot både Märsta och Sigtuna stad. Bekvämt avstånd till Sigtunas stadskärna med all tänkbar service som tex vårdcentral, tandläkare, bank, matbutik, restauranger och caféer.

Sponsrade länkar
Sigtuna / Sigtuna - Til
Jarlers väg 20
Slutpris: 6 800 000 kr
Boarea/biarea: 129/129 kvm
Driftkostnad: 41 250 kr/år
Tomtarea: 1195 kvm
Rum: 8 rum, varav 5 är sovrum
Såld: 2017-08-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Stockholm / Sigtuna / Jarlers Väg