Kärrvägen 30 / Sigtuna - Hällsbo / Sigtuna

Mycket smakfullt gavelradhus i insynsskyddat läge!

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea/biarea
121/18 kvm
Driftkostnad
36 745 kr/år
Totalareal
539 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-08-01
Bostaden är såld!

Denna villa på kärrvägen såldes av oss 2018-08-01. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på kärrvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Hällsbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ombyggt och mycket fräscht gavelradhus med ljusa och fina ytskikt där det bara är att flytta in.

Rymlig entré med klinker och utrymme för klädförvaring. Ytterligare boutrymmen har skapats genom att garaget byggts om till ett stort sovrum och förrådsdel. Planlösningen är även omgjord så att badrummet blivit större med plats för både badkar och separat dusch. Intilliggande tvättstuga har nyare tvättmaskin och torktumlare.

Även övre plan är ombyggt med en öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök. Härligt ljusgenomsläpp genom stora fönsterpartier i två väderstreck. Köket har en vit inredning med rostfria vitvaror och bänkskivor i trä. Vidare finns två sovrum och ett helkaklat duschutrymme.

Tomten har flera äppelträd, ett päronträd, fläder och rönnbär. På framsidan finns en trevlig trädgårdsdel med plats för studsmatta, uppfart för parkering samt en träbelagd altan. Husets baksida når man genom en trappa på husets gavel eller via utgång från vardagsrummet. Baksidan är helt insynsskyddad med gräns mot Hällsboskogen. Den har en helt fantastisk altan i två etapper med plats för både matbord och loungedel och sol hela dagen!

Huset har de senaste åren bl.a fått nya fönster, nydragen el, ommålade väggar, ny belysning utvändigt, utbyggd altan, bytta element m.m

Hällsbo är ett barnvänligt område med elljusspår, fina strövområden, förskola i området och bra bussförbindelser! Gångavstånd till Sigtuna stadskärna med all tänkbar service!

Välkommen på visning till ett av Hällsbos finaste radhus!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration