Katarina jagellonikas väg 57 / Sigtuna-Sjudargården / Sigtuna

Modern villa i populärt område med låga driftkostnader och stilren arkitektur

Slutpris
5 450 000 kr
Boarea
155 kvm
Driftkostnad
27 724 kr/år
Tomtarea
595 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2016-10-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Katarina Jagellonikas Väg såldes av oss 2016-10-21. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Katarina Jagellonikas Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna-Sjudargården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern och stilren villa, byggd 2005, belägen i Sjudargårdens populära och barnvänliga villaområde med gångavstånd till Mälaren och Sjudargårdsbadet. Nära även till fina svampskogar, natur med motionsspår, pulkabacke, sportcenter och stall i Billby.

Trevlig entré med liten träaltan under tak och entrédörr med runt fönster. Hallen har klinker, garderob för klädförvaring och fönster från golv till tak. Vid entrén finns ett helkaklat duschrum med golvvärme. I anslutning till entrén och hallen finns även en groventré/tvättutrymme med klinker och ett förråd under trappen. Till höger om hallen finns ett stilrent kök med rostfri maskinell utrustning, ljusa köksluckor, köksö/barbänk och matplats med vy över altan vid entrén. Hallen och köket ansluter till ett vardagsrum med utrymme för mat- samt soffgrupp och utgång till ny träaltan (2014) i söder- och österläge. Vardagsrummet har höga fönsterpartier i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Övre plan har ryggåstak som ger en härlig rymd och här finns ytterligare ett allrum samt tre rymliga sovrum, ommålade 2012, varav ett med klädkammare, och ett helkaklat badrum med golvvärme.

Låga driftkostnader i och med ett modernt och välisolerat hus i kombination med uppvärmning med en effektiv frånluftsvärmepump.

Plan och lättskött hörntomt med flera fruktträd, litet trädgårdsland samt uppvuxen häck av smaragdtuija och nära till park med lekplats.

Isolerat garage med förrådsdel och parkeringsutrymme för två bilar direkt invid entrén och groventrén.

Välkommen!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration