Katarina jagellonikas väg 57

Katarina jagellonikas väg 57

Slutpris

5 450 000 kr


Sigtuna-Sjudargården— Sigtuna

Katarina jagellonikas väg 57


Slutpris
5 450 000 kr

Sigtuna-Sjudargården— Sigtuna

Modern villa i populärt område med låga driftkostnader och stilren arkitektur

Modern och stilren villa, byggd 2005, belägen i Sjudargårdens populära och barnvänliga villaområde med gångavstånd till Mälaren och Sjudargårdsbadet. Nära även till fina svampskogar, natur med motionsspår, pulkabacke, sportcenter och stall i Billby.

Trevlig entré med liten träaltan under tak och entrédörr med runt fönster. Hallen har klinker, garderob för klädförvaring och fönster från golv till tak. Vid entrén finns ett helkaklat duschrum med golvvärme. I anslutning till entrén och hallen finns även en groventré/tvättutrymme med klinker och ett förråd under trappen. Till höger om hallen finns ett stilrent kök med rostfri maskinell utrustning, ljusa köksluckor, köksö/barbänk och matplats med vy över altan vid entrén. Hallen och köket ansluter till ett vardagsrum med utrymme för mat- samt soffgrupp och utgång till ny träaltan (2014) i söder- och österläge. Vardagsrummet har höga fönsterpartier i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Övre plan har ryggåstak som ger en härlig rymd och här finns ytterligare ett allrum samt tre rymliga sovrum, ommålade 2012, varav ett med klädkammare, och ett helkaklat badrum med golvvärme.

Låga driftkostnader i och med ett modernt och välisolerat hus i kombination med uppvärmning med en effektiv frånluftsvärmepump.

Plan och lättskött hörntomt med flera fruktträd, litet trädgårdsland samt uppvuxen häck av smaragdtuija och nära till park med lekplats.

Isolerat garage med förrådsdel och parkeringsutrymme för två bilar direkt invid entrén och groventrén.

Välkommen!


Boarea
155 kvm
Driftkostnad
27 724 kr/år
Tomtarea
595 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2016-10-21

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Katarina jagellonikas väg såldes av oss 2016-10-21. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Katarina jagellonikas väg.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.