Kung Olofs väg 30 / Sigtuna - Munkholmen / Sigtuna

EN VILLA SOM SKALL UPPLEVAS!

Boarea/biarea
206/17 kvm
Driftkostnad
44 800 kr/år
Tomtarea
1 200 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-01-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Kung Olofs Väg såldes av oss 2019-01-29. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Kung Olofs Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Munkholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kung Olofs väg 30 - en fastighet utöver det vanliga där ägarna i samarbete med arkitekt arbetat fram ett kvalitativt boende med hög trivselfaktor.

Genomgående smakfull framtoning har givit en skön atmosfär i sjönära läge invid Mälaren. Tillsammans med två grannar finns en gemensam badbrygga för morgondopp och inom bekvämt gångavstånd ligger den egna båtplatsen i den lokala båtklubben.

Den generösa huvudbyggnaden, i välbyggd kvalitet, har en tilltalande exteriör, såväl som interiör med gammaldags spårade fönster och fönsterdörrar med fast spröjs. Vacker dubbeldörr vid entrén, takkupor och balkong mot Mälaren i väster.

Via entrén kommer man in i den generösa hallen med stor rymd med öppning ända till taknocken. Från hallen når man köket med vacker öppen spis och öppen tilltalande planlösning mot det ljusa sällskapsrummet med kakelugn samt matsalen ett par trappsteg ned. Vidare finns ett sovrum, duschrum/gästtoalett, klädvårdsrum/tvättstuga och förråd på entréplanet.
Via den vackra målade trappan når man övre planet med ytterligare ett sällskapsrum med utgång till balkongen, 3 sovrum samt stort badrum med både större badkar och dusch. Vacker sjövy åt väster.
Det finns även en källardel som man når utifrån på cirka 20 kvadratmeter.

I separat byggnad ligger gästhuset med sovloft, duschrum och litet kök samt vidbyggd förrådsbyggnad med flera förråd och vedbod. På infarten till fastigheten finns plats för ett flertal bilar. Gästhuset kan nyttjas som uthyrningsdel eller kontor för hemmaföretagare.

Det senaste tillskottet, ett poolhus med liten inomhuspool, 2 x 3 meter, samt relaxavdelning med tilltalande helhet fulländar fastigheten.

Villan, gästhuset och poolhuset inklusive poolen uppvärms med en modern bergvärmeanläggning med två borrhål vilket ger mycket låga driftskostnader.

Fin uppväxt tomt med fruktträd och vackra planteringar, grusade gångar och stor altan mot Mälaren. Vackert hjärtstaket mot vägen.

Munkholmen är ett mycket populärt och lugnt villaområde med egen badplats vid Mälaren, båtförening och liten idrottsplats med mera. Det finns också en aktiv tomtägarförening som anordnar Munkholmsspelen och årsfest.
Villan ligger i ett område med endast lokal trafik. God grannsämja ger en extra trygghet till området.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Munkholmen

Munkholmen är ett av de populäraste områdena i Sigtuna med vacker vy över Mälaren och Sigtuna Stad i blickfånget.

Området

Munkholmen ligger på en halvö mittemot Sigtuna Stad. I området finns bl.a. Munkholmsbadet och båtplatser. Här finns radhus, villor och grönområden, bra kommunikationer och närhet till Strandpromenaden som sträcker sig från Björkbacka strand genom Sigtuna stad till Sjudargårdsbadet.

Fritid och närservice

Munkholmsbadet med strand och brygga. Den lummiga och orörda Tilskogen med gott om svamp och bär är ett stenkast bort. I Sigtuna Stad finns Stora Gatan som är en idyll i sig själv, med ett gott utbud av butiker, caféer, restauranger, biograf, minigolf och all annan tänkbar service. I Sigtuna finns ett rikt föreningsliv med allt från idrottsklubbar till hembygdsföreningar.

Kommunkationer

Buss mot Sigtuna stad, Märsta och Arlanda. I Märsta går det SL-tåg mot Stockholm samt SJ-tåg mot Stockholm och Uppsala.

Familjeliv och nöje

På gångavstånd finns både Sankt Gertruds skola, årskurs 0-6 och Tils förskola. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.