Kung Olofs väg 30 / Sigtuna - Munkholmen / Sigtuna

EN VILLA SOM SKALL UPPLEVAS!

Boarea/biarea
206/17 kvm
Driftkostnad
44 800 kr/år
Totalareal
1 200 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-01-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Kung Olofs Väg såldes av oss 2019-01-29. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Kung Olofs Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Munkholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kung Olofs väg 30 - en fastighet utöver det vanliga där ägarna i samarbete med arkitekt arbetat fram ett kvalitativt boende med hög trivselfaktor.

Genomgående smakfull framtoning har givit en skön atmosfär i sjönära läge invid Mälaren. Tillsammans med två grannar finns en gemensam badbrygga för morgondopp och inom bekvämt gångavstånd ligger den egna båtplatsen i den lokala båtklubben.

Den generösa huvudbyggnaden, i välbyggd kvalitet, har en tilltalande exteriör, såväl som interiör med gammaldags spårade fönster och fönsterdörrar med fast spröjs. Vacker dubbeldörr vid entrén, takkupor och balkong mot Mälaren i väster.

Via entrén kommer man in i den generösa hallen med stor rymd med öppning ända till taknocken. Från hallen når man köket med vacker öppen spis och öppen tilltalande planlösning mot det ljusa sällskapsrummet med kakelugn samt matsalen ett par trappsteg ned. Vidare finns ett sovrum, duschrum/gästtoalett, klädvårdsrum/tvättstuga och förråd på entréplanet.
Via den vackra målade trappan når man övre planet med ytterligare ett sällskapsrum med utgång till balkongen, 3 sovrum samt stort badrum med både större badkar och dusch. Vacker sjövy åt väster.
Det finns även en källardel som man når utifrån på cirka 20 kvadratmeter.

I separat byggnad ligger gästhuset med sovloft, duschrum och litet kök samt vidbyggd förrådsbyggnad med flera förråd och vedbod. På infarten till fastigheten finns plats för ett flertal bilar. Gästhuset kan nyttjas som uthyrningsdel eller kontor för hemmaföretagare.

Det senaste tillskottet, ett poolhus med liten inomhuspool, 2 x 3 meter, samt relaxavdelning med tilltalande helhet fulländar fastigheten.

Villan, gästhuset och poolhuset inklusive poolen uppvärms med en modern bergvärmeanläggning med två borrhål vilket ger mycket låga driftskostnader.

Fin uppväxt tomt med fruktträd och vackra planteringar, grusade gångar och stor altan mot Mälaren. Vackert hjärtstaket mot vägen.

Munkholmen är ett mycket populärt och lugnt villaområde med egen badplats vid Mälaren, båtförening och liten idrottsplats med mera. Det finns också en aktiv tomtägarförening som anordnar Munkholmsspelen och årsfest.
Villan ligger i ett område med endast lokal trafik. God grannsämja ger en extra trygghet till området.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration