Ljustret 27 / Sigtuna - Björkbacka strand / Sigtuna

Barnvänligt boende!

Slutpris
5 500 000 kr
Boarea/biarea
154/8 kvm
Driftkostnad
39 179 kr/år
Tomtarea
572 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-10-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Ljustret såldes av oss 2017-10-31. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Ljustret

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Björkbacka strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen ett hus till salu på barnvänliga Ljustret i Björkbacka!
Huset är ett av de sista på en lugn återvändsgata och har ett mycket bra läge i området! Tomten är en av de största på Ljustret och den har en helt insynsskyddad baksida med häckar mot grannar.
Fastigheten som är välskött och i mycket gott skick var inflyttningsklart våren 2009 och har många extra tillval som tex golv av granit, granitbänksskiva i köket, massivt kök i ek, mm.
I det välplanerade huset disponerar man generösa sällskapsytor på entréplanet medan övre plan har en mer privat framtoning.
Genomgående i huset är de exklusiva ljusa vinyltapeterna och de fina materialvalen. På entréplan ger de stora höga fönstren ett fantastiskt ljusinsläpp!
Badrummen är helkalkade och har klinkergolv. På övre plan har man byggt in balkongen till ett extra sovrum vilket gör huset 10 kvm större än de flesta andra på gatan.

På den stora tomten finns det två stensatta uteplatser samt en stor gräsmatta på baksidan. Här finns gott om plats för lek och tex studsmatta. Solläget är perfekt då det är sol på baksidan hela dagen och även på kvällen!
Sol på kvällen har man också på den stensatta uteplatsen på framsidan.
Området är mycket barnvänligt och här finns det barn i alla åldrar. På allmänningen bakom tomten finns en mindre lekyta med sandlåda och gunghäst.

En ny robotgräsklippare installerad i juli (Robomow) ingår!

Bredvid huset finns en carport och isolerat förråd.

På gångavstånd finns en skola (F-6) samt flera förskolor. Buss mot Märsta och Arlanda går i närheten och till Sigtuna stad promenerad du på 15 minuter. Till stadskärnan i Sigtuna är det en vacker gång- och cykelväg längs med vattnet.
I området finns en brygga som man både kan bada och fiska från.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration