Manfred Björkquists allé 9B

Manfred Björkquists allé 9B

Slutpris

4 000 000 kr


Sigtuna - Hälleberget— Sigtuna

Manfred Björkquists allé 9B


Slutpris
4 000 000 kr

Sigtuna - Hälleberget— Sigtuna

Välplanerad representativ lägenhet med tre balkonger på Hälleberget (+55) i Sigtuna.

Välkommen till en välplanerad och representativ lägenhet i ett + 55-boende! Lägenheten har gott om sociala utrymmen i det stora vardagsrummet, en mysig kamin och en rymlig och ljus matplats.
Tre balkonger finns, varav två inglasade med markiser, alla ligger med en mycket tilltalande vy mot Mälaren i söder, Sigtunastiftelsen och Humanistiska Läroverkets vackra byggnader i nordväst.

Lägenheten har ett rymligt kök med en matplats som rymmer 4-8 personer, fina köksluckor av ek och rostfria vitvaror som inbyggnadsugn, micro, diskmaskin, spishäll, fläkt, kyl och frys. Det finns ett stort helkaklat badrum med WC, tvättpelare och duschhörna samt en mindre gäst WC.
I vardagsrummet finns två utgångar till balkongerna.
De två sovrummen har garderober.
Vid byggnationen valde man att lägenheten skulle vara en 3:a med en extra stor matplats i vardagsrummet istället för ett tredje sovrum.
Lägenheten har genomgående ekparkett och ljusa väggar.

Det finns gott om förvaringsutrymmen, med garderober, linneskåp, städskåp och stor klädkammare i lägenheten, närförråd i trapphuset på samma plan som lägenheten och ett stort vindsförråd på övre plan som nås via hissen.

Här bor du i en lugn, skötsam och trivsam förening. Föreningen är en 55+-förening (minimiålder 55 år) och består av 4 flerbostadsbyggnader i vacker stil byggda år 2004. Till föreningen hör även en gemensam byggnad, Pojkarnas Hus, som innehåller matsal, gemensamhetsutrymmen och bastu. Vidare finns gästlägenheter att hyra i föreningen och en gemensam tvättstuga. I området finns även gemensam uteplats, grill samt en boulebana. Carport eller parkeringsplats finns att hyra. Besök gärna föreningens mycket trevliga och informativa hemsida www.halleberget.com.

Gångavstånd till Sigtunas stadskärna med all tänkbar service via den fina och utökade strandpromenaden alldeles nedanför huset. Endast ett stenkast bort finns restaurang 32 rum och kök samt Sigtuna Hamn med både café och restaurang.


Boarea
103 kvm
Avgift
6 599 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-06-25

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Manfred Björkquists Allé såldes av oss 2018-06-25. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Manfred Björkquists Allé.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.