Manfred Björkquists Allé 14B

Manfred Björkquists Allé 14B


Sigtuna - Staden— Sigtuna

Manfred Björkquists Allé 14B



Sigtuna - Staden— Sigtuna

Exklusiv och vacker ägarlägenhet med utsikt över Mälaren!

Exklusiv och vacker ägarlägenhet med utsikt över Mälaren!

Det gamla elevhemmet Sörgården är ombyggt till fyra unika ägarlägenheter och färdigställdes under hösten 2011.
Här finns möjligheten att förvärva en exklusiv, vacker och stor lägenhet där det bara är att ställa in favoritmöblerna och börja bo.
Denna sexrummare är smakfullt renoverad och erbjuder ett boende av högsta klass.

När du kliver in genom den pampiga huvudentrén, möts du av stora ytor med ett generöst kök, rymlig matplats och öppen spis. Här slås du av den designade, noggrant utvalda och exklusiva inredningen som både är vacker och funktionell. Bostaden har genomgående vacker vitoljad ekparkett, klinker i natursten och stora exklusiva kakelplattor.

Vid entrén finns en rymlig hall och ett separat kapprum med klädhängare och dekorativ skohylla samt gäst wc med dusch och tvättstuga.

Stort kök med högklassig inredning och maskinell utrustning. Köket har högblanka luckor i cremefärgad ton och en bänkskiva i betong med generösa arbetsytor, köksö med extra bred induktionshäll, bänkfläkt och bardel för 3-4 personer samt bra förvaringsmöjligheter.
Intill köket finns en vacker matplats med plats för 8-10 personer och utsikt mot Mälaren och elegant fungerande öppen spis.
Från köket finns en utgång till en stor och underbar altan (13 meter) i söder med hänförande utsikt över Mälaren. Altanen är halvmåneformad och har trall av lärkträ. En perfekt plats för avkoppling och härliga middagar. Gott om utrymme för stora sällskap.

Det båda sovrummen på entréplanen är perfekta som barnrum, tonårsrum eller kontor. Båda har utgång till altanen i söderläge med utsikt mot Mälaren.
Stort och lyxigt duschrum intill sovrummen med två fönster och dörr med frostat glas som släpper in extra ljus.

En smakfull skräddarsydd trappa med stålräcke och vajrar samt trappsteg i ek leder upp till övervåningen.
Här finner du sällskapsrummet med öppen spis och många härliga fönster som ger ett underbart ljusinsläpp. I norr finns det stora fönsterpartier som vetter ut mot kullen med kapellet och klockstapeln.
I söder har du ett radband av fönster som vetter ut mot Mälaren. Gott om plats för stor sittgrupp och umgängesytor och vacker murad öppen spis med tegelsten och gjutjärnsplattor.
Vidare på övervåningen finns det 2 sovrum varav ett master bedroom med delvis öppen planlösning intill ett vackert en-suit badrum, dusch, wc och en stor walk-in-closet med bra förvaringsmöjligheter och flera fönster. Här har man skapat ett rum som särskiljer sig och för tankarna till ett lyxhotell!

På fastigheten finns en poolanläggning (5 x 9 meter) och stora gemensamma gräsytor med utsikt över Mälaren. Här finns det gott om utrymme att njuta av soliga och varma sommardagar.

Här på Sigtuna - Ansgarsliden är det lätt att trivas, läget på Manfred Björkquists Allé är helt enkelt fenomenalt. Här bor du naturnära med Mälaren på bekvämt avstånd. Strandpromenad som leder ända till Sigtuna Stad och i området finns skolor, idrottsanläggningar, busshållplats, vackra promenadstråk och badplats – perfekt för barnfamiljen, dig som söker ett högkvalitativt boende och dig som vill bo centralt och naturnära!

Endast personliga visningar!


Boarea
214 kvm
Driftkostnad
4 354 kr/mån
Rum
6 rum (4 sovrum)
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2019-03-08

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Manfred Björkquists Allé såldes av oss 2019-03-08. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Manfred Björkquists Allé.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.