Manfred Björkquists Allé 9A

Manfred Björkquists Allé 9A

Slutpris

5 600 000 kr


Sigtuna - Hälleberget— Sigtuna

Manfred Björkquists Allé 9A


Slutpris
5 600 000 kr

Sigtuna - Hälleberget— Sigtuna

Välplanerad och mycket trevlig lägenhet med sjövy i välskött +55-förening i Sigtuna!

Välkommen till Manfred Björkquists allé 9A och Bostadsrättsföreningen Hälleberget!

Denna ljusa och välplanerade lägenhet är idag en tvåa som med enkla medel kan återställas till en trea. Två balkonger, varav den ena inglasad i söder och den andra i väster ger ett perfekt solläge. Fin vy med Mälaren glittrande i söder och Humanistiska Läroverkets vackra byggnader i nordväst.

Föreningen är en 55+-förening (minimiålder 55 år) och består av 4 flerbostadsbyggnader i vacker stil byggda år 2004. Till föreningen hör även en gemensam byggnad, Pojkarnas Hus, som innehåller matsal, gemensamhetsutrymmen och bastu. Vidare finns två gästrum att hyra i föreningen med sängar och badrum (ej kök). Självklart finns hiss i samtliga boningshus. I området finns även gemensam uteplats och vackra planteringar.

Lägenheten har en ljus och tilltalande interiör med hög materialstandard: Genomgående ekparkett i boendeutrymmen, klinkers med golvvärme i våtutrymmen samt vid entré.

Planlösningen består av en välkomnande hall med klinkers i entrén och ekparkett i övrig del. Gästtoalett med klinker och förråd med el- och datacentral på ena sidan av hallen och ett sovrum samt rymligt duschrum med tvättmaskin och torktumlare på den andra sidan. Ljust kök modernt utrustat med inbyggnadsugn, micro, diskmaskin, spishäll, fläkt och kombinerad kyl och frys. Stilrena skåpluckor i ljust beigt från Vedum. Vardagsrum med braskamin och två utgångar till balkongerna i söder och väster. En vägg är borttagen för att erhålla en rymlig sällskapsrum med matplats. Detta kan enkelt återställas för att få till ytterligare ett sovrum.

Närförråd i trapphuset på samma plan som lägenheten och stort vindsförråd, (ca 10 kvadratmeter med fönster) som kan nås via hissen.

Gångavstånd till Sigtunas stadskärna med all tänkbar service via den fina och utökade strandpromenaden alldeles nedanför huset. Hållplats för SL-buss finns inom kort avstånd.

Boende 55+, dock ej äldreboende. Inflyttande medlemmar förväntas deltaga vid föreningsarbete.


Boarea
83 kvm
Avgift
5 590 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-03-31

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Manfred Björkquists Allé såldes av oss 2022-03-31. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Manfred Björkquists Allé.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.