Olof Skötkonungs väg 5 / Sigtuna - Staden / Sigtuna

Hemtrevlig villa med stora ytor på solig tomt!

Slutpris
5 300 000 kr
Boarea/biarea
154/108 kvm
Driftkostnad
33 095 kr/år
Totalareal
716 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2018-11-27
Bostaden är såld!

Denna villa på olof skötkonungs väg såldes av oss 2018-11-27. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på olof skötkonungs väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Staden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Olof Skötkonungs väg 5!

Denna fastighet har ett fantastiskt läge endast 1 km från Sigtuna stadskärna och Stora Gatan. Insynsskyddad och mycket välskött trädgårdstomt med fruktträd, buskar och häck mot gatan. Altan i sydväst med bästa solläget! Garage och ytterligare parkeringsplatser på uppfarten.

Huset överraskar med stora ytor och många rum. Entréplanet har en hall med öppen planlösning mot matplatsen och direktaccess till gästtoaletten. På detta plan finner man även vardagsrummet som har öppen spis, köket, de två sovrummen och badrummet (som behöver renoveras).

Det övre planet har ett stort allrum med takkupa, 2 sovrum, varav ett med utgång till balkong samt en toalett.

Källarplanet består av en hall, ett hobbyrum, ytterligare ett sovrum, ett renoverat duschrum, förråd, matkällare och ett pannrum med grovingång. Från källaren går en trappa upp till garaget som har plats för en bil.

2017 installerades en ny bergvärmeanläggning med nytt borrhål vilket minskade uppvärmningskostnaderna ordentligt. Ytterligare större renoveringar är takbyte, omdränering och nytt duschrum i källaren.
Området är anslutet till Telia Triple Play med bredband, TV och IP-telefoni.

På bekvämt gångavstånd finns skola, dagis, SL-buss, Sigtunas fina idrottsanläggning och Sigtunas stadskärna med all tänkbar service. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration