Olofsgatan 23 / Sigtuna - Staden / Sigtuna

Rymlig villa centralt i Sigtuna Stad med pool och uthyrningslägenhet!

Slutpris
7 700 000 kr
Boarea
266 kvm
Driftkostnad
47 388 kr/år
Totalareal
836 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2018-11-05
Bostaden är såld!

Denna villa på olofsgatan såldes av oss 2018-11-05. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på olofsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Staden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad och mycket fin villa på totalt 266 kvadratmeter i centrala Sigtuna Stad. Härliga sällskapsytor både inne och ute. Utomhuspool med insynsskyddat söderläge. Separat uthyrningslägenhet ger låga driftskostnader. Även lämplig som kontor eller generationsboende.

Entréplan har en ljus och öppen planlösning mellan de stora sällskapsutrymmena. Ljus entré med klinker, sällskapsrum med öppen spis och bibliotek, ett ljust kök med öppen planlösning mot rymlig matsal med två utgångar till pool och trädgård med uteplats, ett rymligt sovrum med kontorsdel och klädförvaringsutrymme, helrenoverat duschrum, flera förråd samt en tvättstuga med praktisk grovingång invid köket.

På övre plan finns ett TV-/allrum med takkupa, ett duschrum och tre sovrum varav två har en stor gemensam balkong med söderläge.

Uthyrningslägenheten har separat ingång från Olofsgatan och en trapp leder upp till ett allrum med balkong, matplats, kokvrå och duschrum med tvättmaskin.

Vacker, välplanerad och välskött trädgård, stor stensatt uteplats i västläge och ett insynsskyddat poolområde, pool på 7,5 x 3,4 meter, i söderläge med trätrall av sibirisk lärk (2014).

Den separata lägenheten ger goda förutsättningar för uthyrning, för hemmaföretagaren alternativt för generationsboende. I nuläget nyttjas lägenheten för korttidsuthyrning vilket ger en bra boendeekonomi.

Centralt läge i Sigtuna Stad endast ett par minuters gångväg till Stora Torget och Stora Gatan med butiker och all tänkbar service. Närhet till flera skolor och förskolor samt goda bussförbindelser med Uppsala, Arlanda och Märsta med SJ- och SL-tågstation.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration