Olofsgatan 23

Olofsgatan 23

Slutpris

7 700 000 kr


Sigtuna - Staden— Sigtuna

Olofsgatan 23


Slutpris
7 700 000 kr

Sigtuna - Staden— Sigtuna

Rymlig villa centralt i Sigtuna Stad med pool och uthyrningslägenhet!

Välplanerad och mycket fin villa på totalt 266 kvadratmeter i centrala Sigtuna Stad. Härliga sällskapsytor både inne och ute. Utomhuspool med insynsskyddat söderläge. Separat uthyrningslägenhet ger låga driftskostnader. Även lämplig som kontor eller generationsboende.

Entréplan har en ljus och öppen planlösning mellan de stora sällskapsutrymmena. Ljus entré med klinker, sällskapsrum med öppen spis och bibliotek, ett ljust kök med öppen planlösning mot rymlig matsal med två utgångar till pool och trädgård med uteplats, ett rymligt sovrum med kontorsdel och klädförvaringsutrymme, helrenoverat duschrum, flera förråd samt en tvättstuga med praktisk grovingång invid köket.

På övre plan finns ett TV-/allrum med takkupa, ett duschrum och tre sovrum varav två har en stor gemensam balkong med söderläge.

Uthyrningslägenheten har separat ingång från Olofsgatan och en trapp leder upp till ett allrum med balkong, matplats, kokvrå och duschrum med tvättmaskin.

Vacker, välplanerad och välskött trädgård, stor stensatt uteplats i västläge och ett insynsskyddat poolområde, pool på 7,5 x 3,4 meter, i söderläge med trätrall av sibirisk lärk (2014).

Den separata lägenheten ger goda förutsättningar för uthyrning, för hemmaföretagaren alternativt för generationsboende. I nuläget nyttjas lägenheten för korttidsuthyrning vilket ger en bra boendeekonomi.

Centralt läge i Sigtuna Stad endast ett par minuters gångväg till Stora Torget och Stora Gatan med butiker och all tänkbar service. Närhet till flera skolor och förskolor samt goda bussförbindelser med Uppsala, Arlanda och Märsta med SJ- och SL-tågstation.


Boarea
266 kvm
Driftkostnad
47 388 kr/år
Tomtarea
836 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2018-11-05

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på olofsgatan såldes av oss 2018-11-05. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på olofsgatan.

Boka värdering

Helena Bohman

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.