Pilsbovägen 43A / Sigtuna - Pilsbo / Sigtuna

Slutpris
3 850 000 kr
Boarea
109 kvm
Driftkostnad
42 188 kr/år
Totalareal
159 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-23
Bostaden är såld!

Denna parhus på pilsbovägen såldes av oss 2019-08-23. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på pilsbovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Pilsbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fint parhus med insynsskyddad träaltan i sydvästläge och bekvämt läge i området nära till parkeringsplats.

Entréplan med ljus och öppen planlösning. Hall med fönster och uppvärmt klinkergolv. Modernt och ombyggt kök med anslutning både till hall och vardagsrum. Vardagsrum med höga fönster, markis, vitmålad trapp samt utgång till träaltan och lättskött tomt. På entréplan finns även ett helkaklat duschrum med toalett och vikbara duschväggar av glas och en tvättstuga med tvättpelare, tvättho samt fönster.

På övre plan finns ett allrum, tre sovrum med ekparkett, ett badrum med fönster samt en klädkammare med praktisk inredning. Rummen med sydvästläge har markiser och allrummet har en vindslucka med stege.

Golvvärme på entréplan och vattenfyllda radiatorer på övre plan ger en bra boendemiljö. Modernt hus (2001) med effektiv isolering samt renhållning, VA och uppvärmning via samfällighetsförening ger låga månadskostnader.

Promenadavstånd till centrala Sigtuna och i närområdet finns flera skolor, simhall, naturområden och Garnsviken.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Pilsbo

Pilsbo - Närhet till stadskärnan och Mälaren.

Området

Pilsbo är ett populärt och barnvänligt område med blandad bebyggelse av villor, kedjehus, radhus och lägenheter.

Fritid och närservice

I Sigtuna Stad ligger träningsanläggningarna WE och SATS och Sigtuna Fritidscenter som har en nyrenoverad simhall och innebandyhall. För den som vill promenera eller motionera utomhus finns den 5 km långa strandpromenaden. Cykel- eller gångavstånd finns en idrottsanläggning med sporthall, judolokal, fotbollsplaner, tennishall, tennisbanor, utegym, skatebpark och mindre slalombacke med släplift. Inom bekvämt gångavstånd finns Mälaren, med fiske och bad på sommaren och plogad skridskobana på vintern. Pilsbo ligger på kort gångavstånd till Sigtuna stadskärna. Där finns Stora Gatan som är en idyll i sig själv, med ett gott utbud av butiker, caféer, restauranger och all annan service.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer från Sigtuna Busstation som åker till Märsta Station, Arlanda och Uppsala, Vid Märsta Station kan man åka vidare med pendeltåg till Stockholm eller SJ:s tåg till Stockholm och Uppsala.

Förskolor och skolor

I närområdet finns flera förskolor och skolor. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten