Pilsbovägen 25B / Sigtuna - Pilsbo / Sigtuna

Välskött parhus i omtyckta Pilsbo!

Slutpris
3 695 000 kr
Boarea
109 kvm
Driftkostnad
41 890 kr/år
Tomtarea
197 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-06-18
Bostaden är såld!

Denna parhus på pilsbovägen såldes av oss 2020-06-18. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på pilsbovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Pilsbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett trevligt parhus med gavelläge beläget i populära Pilsbo.

Området ritades av Karmalm Arkitekter och byggdes av JM med inflyttning 2001 och har sedan dess varit ett mycket omtyckt, lugnt område av de boende som idag representeras av alla åldrar, från barnfamiljer till pensionärer. Området ligger bra beläget med närhet till Sigtuna stad och Mälaren.

Entréplanet rymmer en stor hall, duschrum, tvättstuga, kök med matplats samt vardagsrum med utgång till träaltan och tomten. Det övre planet har ett stort allrum, två sovrum, en klädkammare samt ett badrum. Allrummet kan med enkelhet delas av för att erhålla ett tredje sovrum. Hela entréplanet har skön golvvärme.

Tomten har en träaltan med markis på baksidan med bra solläge, mycket välskött trädgård med fina planteringar, fruktträd samt täta häckar utmed kortsidorna. Invid altanen finns ett kallförråd samt ett trädgårdsförråd. Carportplats i länga med uttag för motorvärmare finns i anslutning till huset.

Samfällighetsavgift med det mesta inkluderat ger låga driftskostnader. Lekplats finns i närområdet liksom den trevliga Pilsbo Park.

Pilsbo är ett populärt område med gångavstånd till skolor, förskolor, inomhusbad och Sigtunas stadskärna med affärer, restauranger m m. SL-busshållplats finns i området. Närhet till Garnsviken (Mälaren) med fiske och vattenaktiviteter på sommaren och skridskobana på vintern.

Tillträde kring årsskiftet 2020/2021. Välkommen med din intresseanmälan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Pilsbo

Pilsbo - Närhet till stadskärnan och Mälaren.

Området

Pilsbo är ett populärt och barnvänligt område med blandad bebyggelse av villor, kedjehus, radhus och lägenheter.

Fritid och närservice

I Sigtuna Stad ligger träningsanläggningarna WE och SATS och Sigtuna Fritidscenter som har en nyrenoverad simhall och innebandyhall. För den som vill promenera eller motionera utomhus finns den 5 km långa strandpromenaden. Cykel- eller gångavstånd finns en idrottsanläggning med sporthall, judolokal, fotbollsplaner, tennishall, tennisbanor, utegym, skatebpark och mindre slalombacke med släplift. Inom bekvämt gångavstånd finns Mälaren, med fiske och bad på sommaren och plogad skridskobana på vintern. Pilsbo ligger på kort gångavstånd till Sigtuna stadskärna. Där finns Stora Gatan som är en idyll i sig själv, med ett gott utbud av butiker, caféer, restauranger och all annan service.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer från Sigtuna Busstation som åker till Märsta Station, Arlanda och Uppsala, Vid Märsta Station kan man åka vidare med pendeltåg till Stockholm eller SJ:s tåg till Stockholm och Uppsala.

Förskolor och skolor

I närområdet finns flera förskolor och skolor. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten