Rådman Ledins väg 26 / Sigtuna - Rådmansparken / Sigtuna

Trevligt ytsmart radhus med gavelläge!

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea
126 kvm
Driftkostnad
35 140 kr/år
Totalareal
178 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-03-01
Bostaden är såld!

Denna villa på rådman ledins väg såldes av oss 2019-03-01. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på rådman ledins väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Rådmansparken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett mysigt och ytsmart radhus med gavelläge i centrala Sigtuna!

Radhuset som är i två plan är ljust, inbjudande och funktionellt och har hela fyra sovrum, varav ett på entréplan. På entréplanet finns även kök och vardagsrum i ett, duschrum och tvättstuga. På det övre planet finns tre sovrum, badrum med både dusch och badkar samt ett allrum och en klädkammare.

Interiört har huset genomgående parkettgolv och målade väggar. Dusch-och badrum har klinkergolv och helkaklade väggar.

Stor trädäckad uteplats i söder på baksidan som vetter mot lekparken.

Vid entrén finns ett praktiskt förråd och här finns också plats för två bilar. I en carport i länga finns plats för ytterligare en bil.

Området är populärt och barnvänligt med gångavstånd till skolor, förskolor och Sigtunas mysiga stadskärna med affärer, restauranger etc. Garnsviken, en del av Mälaren, med fiske och bad på sommaren och plogad skridskobana på vintern finns ett stenkast bort. Busshållplatser finns i området med kommunikationer för att ta sig till både Märsta, Arlanda och Uppsala.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration