Ragvaldsbo Gårdsväg 18 A / Sigtuna

Moderna 2:a med inglasad balkong

Slutpris
1 825 000 kr
Boarea
50,5 kvm
Avgift
3 095 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-01-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på ragvaldsbo gårdsväg såldes av oss 2019-01-14. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på ragvaldsbo gårdsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av ragvaldsbo gårdsväg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nybildad +55-bostadsrättsförening bestående av tre flerbostadshus i fem våningar med hiss och flera gemensamma utrymmen. Boende i föreningen har tillgång till en gemensamhetslokal, en övernattningslägenhet, ett cykelrum samt tre laddningsrum för t ex permobiler. Bekvämt ordnat med en "Bonumvärd" som kan hjälpa till med "småsysslor", städning etc.

Lägenheten är ljus och i nyskick. Balkong och stora fönster mot söder ger bra ljusinsläpp. Hall med tåligt klinkergolv. Fullt utrustat modernt kök med vackra ekluckor, högt och bekvämt placerade ugnar samt bred arbetsbänk med bra belysning och många eluttag. Helkaklat duschrum med golvvärme och tvättutrymme. Rymligt sovrum med lösa garderober samt ett förråd bekvämt placerat inne i lägenheten.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration